Anasayfa /  Foto Galeri

Sinem Kobal'dan üzen haber! Konuşmakta ve yürümekte güçlük çekiyor...

Kısa süre önce ikinci bebeğini kucağına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu hastane çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncunun eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun desteği ile yürüdüğü ve konuşmakta zorlandığı görüldü. Hastane çıkışı açıklama yapan Sinem Kobal rahatsızlığının ne olduğunu açıkladı.

Sinem Kobal'dan üzen haber! Konuşmakta ve yürümekte güçlük çekiyor... - Sayfa 1

Kısa süre önce ikinci bebeğini kucağına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu hastane çıkışı görüntülendi. Gazetecilere hastalığı hakkında açıklama yapan Sinem Kobal konuşmakta güçlük çekti. İşte ünlü oyuncuyu doğumdan hemen sonra hastanelik eden rahatsızlığı...

Sinem Kobal'dan üzen haber! Konuşmakta ve yürümekte güçlük çekiyor... - Sayfa 2

SİNEM KOBAL'DAN ÜZEN HABER!

2016 yılında sürpriz bir şekilde hayatlarını birleştiren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çiftinin ikinci bebek heyecanının üzerine hastalık gölgesi düştü. Kısa bir süre önce ikinci kızı Leyla'yı kucağına alan Sinem Kobal hastane çıkışı görüntülendi.

Sinem Kobal'dan üzen haber! Konuşmakta ve yürümekte güçlük çekiyor... - Sayfa 3

SİNEM KOBAL KONUŞMAKTA ZORLANIYOR
Ünlü oyuncu Sinem Kobal geçirdiği rahatsızlıktan dolayı konuşmakta zorlandı. Hastane çıkışı eşi Kenan İmirzalıoğlu ile görüntülenen Sinem Kobal hastalığın doğumdan önce başladığıını ve tedavi için doğumu beklediklerini açıkladı. Konuşmakta zorluk çeken Sinem Kobal'ın yürürken de zorlandığı gözlerden kaçmadı.

Sinem Kobal'dan üzen haber! Konuşmakta ve yürümekte güçlük çekiyor... - Sayfa 4

2016 yılında masal gibi bir düğünle evlenen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti 2020 yılında kızları Lalin'i kucaklarına almıştı. Lalin'in doğumundan kısa bir süre sonra ikinci bir bebek beklediklerini açıklayan ünlü çift geçen haftalarda da ikinci kızları Leyla'yı kuçaklarına aldılar. Evlilik ve çocuklar derken Sinem Kobal uzun süredir ekranlardan uzak kaldı.