Anasayfa /  Foto Galeri

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı

İstanbul Aile Mahkemesi’ne görülen velayet davasının ikinci duruşması bugün yapıldı. Feyza Aktan ve Özcan Deniz’in avukatlarıyla birlikte duruşmada hazır bulundu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı - Sayfa 1

DURUŞMA ERTELENDİ

Gizlilik kararı olduğu için basına ve izleyiciye kapalı olarak yapılan duruşmada, Özcan Deniz’in evindeki çalışanı ile komşuları tanık olarak dinlendi. Tanıkların dinlenmesinin ardından duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı - Sayfa 2

GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN BAŞKA KAPIDAN ÇIKTI

Duruşmanın ardından önce Feyza Aktan adliyeden ayrıldı. Özcan Deniz ise kapıda bekleyen gazetecilere görüntü vermemek için başka kapıdan çıktı. Deniz, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak adliyeden ayrıldı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı - Sayfa 3

Özcan Deniz, kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile Mart 2018'de nikah masasına oturmuştu.15 ay evli kalan çift, anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ünlü sanatçı, anlaşmalı olarak boşandığı Aktan’a iki yaşındaki çocuğunun velayetini almak için dava açmıştı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı - Sayfa 4

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek, eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.