Anasayfa /  Foto Galeri

Nihat Doğan’dan ‘Maske Kimsin Sen?’ programına sert çıkış! Şeytanın...

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan ‘Maske Kimsin Sen?’ programı, yayınlandığı ilk günden bu yana tartışmalara neden oluyor. Önce ‘çocuklar korkuyor’ denilerek RTÜK’e şikayet edilen program için şimdi de Nihat Doğan, sert çıkışlarda bulundu. ‘Şov diye şeytanın reklamını mı yapacaksınız!’ diyen Nihat Doğan’a ise birçok kişi tarafından eleştiri geldi. Fox TV, gelen tepkilerden sonra Maske Kimsin Sen programını haftada bir günden iki güne çıkardı.

Nihat Doğan’dan ‘Maske Kimsin Sen?’ programına sert çıkış! Şeytanın... - Sayfa 1

Jüri koltuğunda Melis Sezen, Doğu Demirkol, Alican Yücesoy ve Eda Ece'nin oturduğu 'Maske Kimsin Sen?' programı, ilk bölümünden itibaren birçok tartışmaya konu oldu.

Nihat Doğan’dan ‘Maske Kimsin Sen?’ programına sert çıkış! Şeytanın... - Sayfa 2

Yarışmadaki maskelerin paganizmi temsil ettiği ve televizyon başındaki çocukları korkuttuğu şikayetleri üzerine, RTÜK programa inceleme başlatıldığını duyurmuştu. 

Nihat Doğan’dan ‘Maske Kimsin Sen?’ programına sert çıkış! Şeytanın... - Sayfa 3

Flash TV'de yayınlanan ‘Al Sana Haber’ programında yorumcu olarak yer alan Nihat Doğan da, olay yaratan programla ilgili çok konuşulacak sözlere imza attı.

Nihat Doğan’dan ‘Maske Kimsin Sen?’ programına sert çıkış! Şeytanın... - Sayfa 4

''BUNLAR ŞEYTANIN SEMBOLLERİ!''

Nihat Doğan, tartışmaların odağında yer alan 'Maske Kimsin Sen?' programı için “Bu maskelerin en az 3-4 tanesi deccaliyet, masonizm ve paganizm sembolleridir. Özellikle, Orta Çağ'da kullanılan paganist ritüel sembollerin birebir aynısıdır. Nasıl bir cesaret! Buna, Müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir.” dedi.