Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı bir anneyi daha evladına kavuşturdu. Günler sonra kızını gördü sevinçten havalara uçtu

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayınına Eskişehir Odunpazarı’ndan gelen Deniz Hanım evli iki çocuk annesi olan 31 yaşındaki kızı Derya’yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Yayın devam ederken bir izleyici arayarak Derya’nın 24 yaşında Berkan adında biriyle beraber olduğunu söyledi.

Müge Anlı bir anneyi daha evladına kavuşturdu. Günler sonra kızını gördü sevinçten havalara uçtu - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yayınına Eskişehir Odunpazarı’ndan gelen Deniz Hanım evli iki çocuk annesi olan 31 yaşındaki kızı Derya’yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. 9 Kasım’da eşiyle yaşadığı evden kaybolan Derya Hanım’ın telefonuna ulaşılamaması ve evde 50 bin TL miktarında parayla kaybolmuş olması annesinde hayati endişe yaratmaya başlamıştı. 

Müge Anlı bir anneyi daha evladına kavuşturdu. Günler sonra kızını gördü sevinçten havalara uçtu - Sayfa 2

Annesi kızımı takıntı haline getiren İlhan adında biri vardı ondan şüpheleniyorum, kızımı kaçırmış olabilir dedi. İddialar üzerine İlhan Bey canlı yayına bağlandı ve Derya’nın yanında olmadığını başka biriyle gitmiş olabileceğini söyledi. 

Müge Anlı bir anneyi daha evladına kavuşturdu. Günler sonra kızını gördü sevinçten havalara uçtu - Sayfa 3

Yayın devam ederken bir izleyici arayarak Derya’nın 24 yaşında Berkan adında biriyle beraber olduğunu söyledi. Yayına bağlana Berkan Bey ise Derya’nın yanında olduğunu Ankara’da birlikte olduklarını söyledi. 

Müge Anlı bir anneyi daha evladına kavuşturdu. Günler sonra kızını gördü sevinçten havalara uçtu - Sayfa 4

İnternetten tanıştıklarını söyledi. Bugün ise Ankara’da yanına kaçtığı Berkan’ı bıraktı ve canlı yayına annesinin yanına geldi.