Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den , İç Anadolu ve Güneydoğu illerine uyarı! Sağanak yağış geliyor... I 27 Ekim 2021

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun güneydoğusu ile Osmaniye ve Hatay'da sağanak yağış tahmin ediliyor. Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'de ise yer yer sis bekleniyor. İşte 27 Ekim 2021 Çarşamba il il hava durumu...

Meteoroloji'den , İç Anadolu ve Güneydoğu illerine uyarı! Sağanak yağış geliyor...  I 27 Ekim 2021 - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda zirai don bekleniyor. Meteoroloji, başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşları don tehlikesine karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Meteoroloji'den , İç Anadolu ve Güneydoğu illerine uyarı! Sağanak yağış geliyor...  I 27 Ekim 2021 - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den , İç Anadolu ve Güneydoğu illerine uyarı! Sağanak yağış geliyor...  I 27 Ekim 2021 - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den , İç Anadolu ve Güneydoğu illerine uyarı! Sağanak yağış geliyor...  I 27 Ekim 2021 - Sayfa 4

KUZEY BÖLGELERİN İÇ KESİMLERİNDE ZİRAİ DON TEHLİKESİNE DİKKAT!: Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda zirai don riski olduğundan dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticilerimiz ve ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.