Anasayfa /  Foto Galeri

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor?

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar yer alıyor. Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? - Sayfa 1

Trt1'in severek izlenilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın nerede çekildiği, hangi kitaptan uyarlandığı ve oyuncları merak ediliyor. Salı akşamları izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenleri bir araya topladık. Birlikte bakalım...

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? - Sayfa 2

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar yer alıyor. Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Dizinin çekildiği yer ve karakterleri merak konusu. İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili detaylar...

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? - Sayfa 3

Balat ve Beyoğlu'nda çekiliyor

Masumlar Apartmanı çekimleri İstanbul’un Balat ve Beyoğlu gibi semtlerinde sürdürüyor. Dizinin çekildiği apartman ise daha önce dizilere ev sahipliği yapan Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer bulunuyor. Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar paylaşıyor. Dizinin kadrosunda Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer yer alıyor.

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? - Sayfa 4

Masumlar Apartmanı İnci

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.