Anasayfa /  Güncel /  Son dakika

Marmara Denizi'nde korkutan deprem | Son dakika depremler!

Marmara Denizi'nde korkutan deprem Marmara Denizi Erdek açıklarında 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Sarsıntılar başta İstanbul olmak üzere pek çok ilimizde de hissedildi. Son dakika depremler!

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2021 01:47

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Marmara Denizi Erdek açıklarında saat 00.33'de 3.7 şiddetinde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

Yerin 11.1 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İstanbul ve merkez üssüne yakın illerimizde de hissedildi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşadı.

 KANDİLLİ RASATHANESİ'NDEN AÇIKLAMA
Depremle ilgili olarak Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi resmi Twitter hesabından da açıklama geldi. Açıklanan verilerine göre Balıkesir ili Erdek açıklarında meydana gelen 3.7 şiddetindeki deprem yerin 11.1 kilometre derinliğinde saat 00.33'te meydana geldiği belirtildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

KANDİLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar