Anasayfa /  Foto Galeri

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

KPSS lisans oturumları için geri sayım başlarken gözler sınav giriş yerlerine çevrildi. 6 Eylül'de gerçekleştirilecek olan lisans sınavı için gün sayan adaylar giriş belgelerinin açıklanmasını bekliyordu. Sınava katılım gösterirken bu belgeleri yanlarında bulundurmak zorunda olan adaylar için KPSS sınav yerleri açıklandı 2020 KPSS sınav giriş belgesi (sınav yerleri) belli oldu!

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! - Sayfa 1

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından uygulanacak olan KPSS'nin 2020 lisans etabı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Adayların sınava hangi okullarda gireceğini öğrenecekleri sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! - Sayfa 2

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2020 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. 

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecek.

KPSS SINAV YERLERİ SORGULAMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN

SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI-TIKLAYINIZ 

KPSS sınav giriş yerleri belli oldu! KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! - Sayfa 3

KPSS LİSANS SINAVI NE ZAMAN? 
ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, lisans düzeyinde gerçekleştirilecek KPSS'nin Genel Yetenek-Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumları 6 Eylül'de yapılacak. Alan Bilgisi Testi 12-13 Eylül'de, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise 20 Eylül'de uygulanacak.