Anasayfa /  Spor

Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 4-1 özet ve golleri izle (beIN Sports maç özetleri izle)

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Kasımpaşa, sahasında Beşiktaş'ı 4-1 gibi farklı bir skorla geçti. beIN Sports maç özetleri izle. İşte maç sonucu oluşan puan durumu ve Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 4-1 özet ve golleri izle haberi.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2018 21:05

Kasımpaşa - Beşiktaş maç sonucu: 4-1 özet ve golleri izle. Kasımpaşa, Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puan elde etti. (beIN Sports maç özetleri izle)

Ligde 26 puana sahip iki takımı bir araya getiren müsabakada taraflar Medipol Başakşehir’in Aytemiz Alanyaspor deplasmanında puan kaybetmesiyle üç puana uzanarak devreyi zirveye mümkün olduğu kadar yakın noktalamak isterken Kasımpaşa, konuğu Beşiktaş’ı 4-1’lik skorla farklı geçti.

KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU: 4-1 ÖZET VE GOLLERİ İZLE - TIKLA

Kasımpaşa maçı baştan sona üstün götürürken Sadiku (11), Diagne (45 ve pen. 75) ve Pavelka (83) ile golleri buldu. Beşiktaş’ın tek golü ise 52’de Mustafa Pektemek’ten geldi. Maçta VAR birçok kez devreye girerken Beşiktaş’ın 2’de Dorukhan ile attığı, Kasımpaşa’nın ise 19’da Diagne ile attığı gol, VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Ayrıca 75’te yine VAR uyarısıyla Kasımpaşa lehine bir penaltı kararı çıktı. Beyaz noktadan hata yapmayan Diagne’nin gol sayısı da 20’ye çıktı. Gol krallığına emin adımlarla ilerleyen Diagne’nin en yakın rakibi olan Rodallega’nın 8 golü bulunuyor.

İŞTE KARŞILAŞMA SONRASI OLUŞAN PUAN DURUMU:

Babel ve Quaresma kenarda!

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Ryan Babel ilk 18’de yer aldı. Bir süredir siyah-beyazlı ekipten ayrı kalan Hollandalı futbolcu, hafta içinde yapılan antrenmanlarda takımla çalışmalara başlamıştı. Şenol Güneş Babel’le birlikte Ricardo Quaresma’ya da ilk 11’de şans tanımadı. Babel, 4’te Dorukhan’ın sakatlanmasının ardından oyuna dahil oldu.

KASIMPAŞA – BEŞİKTAŞ

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEM: Cüneyt Çakır

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS HD 1

KASIMPAŞA: Ramazan, Ben Youssef, Veysel, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, Joseu Sa, Koita, Trezeguet, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Lens, Mustafa

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş




Yorumlar