Anasayfa /  Magazin

Johnny Depp Amber Heard çifti boşanıyor

Johnny Depp Amber Heard çifti boşanıyor

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2016 15:07

Hollywood'un ünlü çiftlerinden Johnny Depp ile Amber Heard boşanıyor. Los Angeles'daki mahkemeye başvuran aktris Heard, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 52 yaşındaki eşi aktör Depp'den boşanmak istediğini bildirdi.

Hollywood’un ünlü çifti evlilik kararlarıyla çok konuşulmuştu ancak mutlulukları uzun sürmedi. Üstelik bu dava Hollywood’un en pahalı boşanma davaları arasında girebilir. Zira dedikodu sitesi TMZ’ye göre çiftin evlilik öncesi anlaşması bulunmuyor. 400 milyon dolarlık serveti ve Bahamalar’da özel bir ada sahibi olan 52 yaşındaki Johnny Depp’in bu boşanmadan oldukça zararlı çıkacağı tahmin ediliyor.

HAYRANLARI SERVET AVCISI OLMAKLA SUÇLUYORDU

Çiftin evliliği aralarındaki yaş farkı nedeniyle oldukça konuşulmuştu. Heard, ünlü oyuncunun hayranları tarafından “servet avcısı” olmakla suçlanıyordu. Hatta aktörün yakın arkadaşı olduğu bilinen Angelina Jolie’nin, Depp’i evlilik öncesi sözleşmesi yapması konusunda uyardığına dair haberler yazılmıştı. Çift son olarak geçtiğimiz ay Terrier cinsi köpekleri Pisto ve Boo’yu izinsiz şekilde Avustralya'ya getirdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada suçlu bulunmalarıyla ilgili olarak basına konu olmuştu. Mahkemenin ardından bir video yayınlayan ikili Avustralya’dan özür dilemişti. Bu görüntülerden sonra çift bir daha birlikte görülmedi. Depp ve Heard, 2011 yılında vizyona giren “Tutku Günlükleri (The Rum Diary)" filminin setinde tanışmışlardı. 15 ay önce dünya evine giren çiftin çocuğu bulunmuyor. Amerikalı oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı, müzisyen Depp, 2003 yılında "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti", 2004 yılında "Düşler Ülkesi" ve 2007 yılında "Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytani Berberi" filmlerindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde Akademi Ödülü'ne (Oscar) aday gösterilmişti.

Etiketler Johnny Depp
Yorumlar