Anasayfa /  Yerel

İstanbul'da Ulaşım Dikkatine! Bir Yol 40 Gün Boyunca Kapalı!

Galata Köprüsü'nde Karaköy-Eminönü Yönü Trafiğe Kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bakım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle.

Abone ol
Abone ol 13 Ağustos 2023 11:08

Karaköy-Eminönü yönünde başlayacak olan derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmaları için ilk aşama başladı. Saat 01.00'den itibaren beton bariyerler ve dubalarla bu istikamet araç trafiğine kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülecek olan Karaköy-Eminönü istikametindeki 1. etap bakım çalışmaları 20 gün boyunca devam edecek. Ardından Eminönü-Karaköy istikametindeki 2. etap çalışmaları da 20 gün sürecek şekilde gerçekleştirilecek.

Toplamda 40 gün sürecek olan bu çalışmaların sonunda her iki istikametteki bakım işleri tamamlanacak ve Galata Köprüsü tekrar çift yönlü olarak trafiğe açılacak.

Çalışmaların sürecinde sürücüler alternatif yolları kullanmaya yönlendirilecek ve bu süre zarfında trafik akışı düzenli bir şekilde sağlanmaya çalışılacak.

Bu bakım çalışmaları sayesinde Galata Köprüsü'nün kullanım ömrü uzatılmış olacak ve aynı zamanda depremlere karşı dayanıklılığı artırılmış olacak.

Yorumlar