Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş'ten çok önemli Altın ve para uyarıları

Altın ve para piyasasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

İslam Memiş'ten çok önemli Altın ve para uyarıları - Sayfa 1

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Tezgah" diyerek vatandaşı 'Kaos' için uyardı. Memiş, " "Aylık ve yıllık bazda dalgalı fiyatlamaların gerçekleştiğini göreceğiz" dedi.

İslam Memiş'ten çok önemli Altın ve para uyarıları - Sayfa 2

Altının son dönemlerde önemli ataklar yapması ve Dolar/Euro'un yükselişe geçmesiyle yatırımcı elindeki birikim için tedirgin olmaya başladı. Dolar yükselecek mi? Altın yükselecek mi? gibi sorular arama motorlarında araştırılırken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş ise yatırımcı için son dönemlerde piyasalarda yaşanan hareketlilik için uyarı geldi.

İslam Memiş'ten çok önemli Altın ve para uyarıları - Sayfa 3

Altının son günlerdeki ciddi düşüşü elinde altını olanları tedirgin ederken Memiş, piyasalardaki bu düşüşün geçici olduğunu ifade etti. 'Manipülasyona' dikkat çeken Memiş, daha önce belirttiği seviyelerin kademeli alım için uygun olduğunu tekrar etti. Kademeli alımın altını çizen Memiş, "Aylardır manipülasyonlar olacak, fiyatlandırmalar sağlıksız olacak dedim" dedi.

İslam Memiş'ten çok önemli Altın ve para uyarıları - Sayfa 4

Altın ve dolar için önerilerini tekrarlayan Memiş, 2022 yılın karışık bir yıl olacağını söyledi. Her gün kavga ve kaosun olacağını belirten Memiş, "Aylık ve yıllık bazda dalgalı fiyatlamaların gerçekleştiğini göreceğiz. Her gün kaos her gün kavga. Berbat bir durumda yolumuza devam ederken oltayı atanlar oturdukları yerden para kazanıyorlar" diye konuştu.