Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: SYDV’ler ve Belediyeler 14 Kamu Personeli Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR ilanları üzerinden 26 Ocak 2019 tarihinde belediyelere ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 14 kamu personeli alımı ilanları yayımladı. Başvuruları başlayan ilanlara son başvuru tarihleri farklılık göstermektedir.

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2019 11:53

Bozyazı Belediyesi (Mersin) 1 kişi Büro yönetimi elemanı alımı yapılacaktır. Bozyazı belediye personel alımına başvuru yapacakların önlisans mezunu olması şartı vardır. 

Kamu personeli alımı için başvurular devam etmekte olup 31 Ocak 2019 Tarihinde sona erecektir. Personel alımına başvuru yapacakların son başvuru tarihine kadar Bozyazı Belediyesi personele şahsen başvuru yapılması gerekiyor.

Karakapı Belediyesi (Niğde) 2 kişi Büro işçisi alımı yapılmaktadır. Başvuru yapacak adayların önlisans veya lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 29 Ocak 2019 Tarihinde saat 17:00’de sona erecek olup adayların şahsen Karakapı Belediyesi personele başvuru yapması gerekmektedir.

Akçadağ Belediyesi (Malatya) 1 kişi aşçı 1 kişi işçi 1 kişi temizlik görevlisi alımı yapılacaktır. Kamu personeli alımı başvurular 30 Ocak 2019 Tarihinde sona erecektir. Adayların şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Altınekin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı (Konya) 3 kişi mülakat ile personel alımı yapılacaktır. Personel alımına sadece bayan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapacakların 30 Ocak 2019 Tarihine kadar Şahsen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına başvuru yapılacaktır.

Kurucaşile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 5 kişi hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. Başvurular 30 Ocak 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen başvuru yapması istenmektedir.

Bozyazı Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Karakapı Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Akçadağ Belediyesi ilan metni için tıklayınız

Altınekin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ilan metni tıklayınız

Kurucaşile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilan metni için tıklayınız


Yorumlar