Anasayfa /  Foto Galeri

Işıl Reçber'den, Özcan Deniz'in boşanma açıklamasına tepki

Olaylı şekilde boşandığı Feyza Aktan ile velayet davasında karşı karşıya gelen şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in, telefonla bağlandığı programda kullandığı ifadeler dikkat çekti. Işıl Reçber, "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor" sözlerine tepki gösterdi.

Işıl Reçber'den, Özcan Deniz'in boşanma açıklamasına tepki - Sayfa 1

Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın geçtiğimiz hafta ortaya çıkan kavga görüntüleri konuşulmaya devam ediyor. Deniz, eski eşi Aktan'ın kendisine saldırması ve olayın güvenlik kameralarına yansımasıyla ilgili Show TV'de yayınlanan 'Bu Sabah' programına konuşmuştu.

Işıl Reçber'den, Özcan Deniz'in boşanma açıklamasına tepki - Sayfa 2

Nafaka konusuna dair değerlendirmelerde de bulunan 49 yaşındaki oyuncu, şu açıklamayı yapmıştı: "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor. Olan çocuklara oluyor. Çünkü kadınların çoğu boşansa dahi ömür boyu çalışmadan kafası rahat geçinmenin yolunu açıyor. 'Seni bitiririm', 'Çocuğunu bir daha göremezsin'ler havada uçuşuyor..."

Işıl Reçber'den, Özcan Deniz'in boşanma açıklamasına tepki - Sayfa 3

"Kadınların birçoğunu da (benim durumumda olduğu gibi) işsiz, güçsüz, uğraşsız, tek derdi çocuğu ve bu yasayı kullanarak yaşamaya yol açıyor. Yani herkes kaybediyor. En çok da çocuk..."

Işıl Reçber'den, Özcan Deniz'in boşanma açıklamasına tepki - Sayfa 4

"Bu arada bunu da belirteyim de topa tutmasınlar beni. Benim derdim nafaka değil, velayet! Oğluma karşı iyi bir anne olsun. Gelsin neyim var neyim yok canımla beraber hepsini alsın. Ama durum öyle değil.