Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Huzurevlerine ve şehir hastanelerine personel alımı yapılıyor !

Türkiye genelindeki huzurevlerine ve şehir hastanelerine çok sayıda personel alımları yapılacak. Başvurular, hemşire, hasta ve yaşlı bakım personeli, karşılama personeli, işçi kadrolarında olacak. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 29 Şubat 2020 17:59

Ülke genelinde 330'a yakın huzur evi bulunuyor. Bu kurumlardan bir kısmı özel statüde olup 107 tanesi Aile, ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak çalışıyor.

Diğer yandan Belediyelere, Dernek ve vakıflara azınlıklara bağlı çok sayıda huzur evi ülke genelğinde 81 il ve pek çok ilçede hizmet görmektedir. Buna bağlı olarak İŞKUR üzerinden huzur evlerin personel istihdamları da devam ediyor. Başvurular hangi kadrolara olacak?

HUZUREVİ PERSONEL ALIMI;

Hemşire, psikolog, sosyal çalışmacı, yönetici, idari personel, büro personeli, aşçı, acil tıp teknisyeni, mühendis, şoför kadrolarında alımlar yapılacak. Bu alımlara başvuru yapmak için T.C. vatandaşı olmak, işkur'a kayıtlı olmak ve eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu olmak, askerlik ile ilişiği olmamak şartları aranacaktır. İlanlara erişmek için işkur e-şube portalına giriş yaparak kadroları aratmak yeterli olacaktır.

 

 

İKİ İLDE ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALACAK;

İstanbul ve Bursa illerinde şehir Hastanelerine çok sayıda personel alımları yapılacak. Bu kapsamda bazı şehir Hastanelerin inşaatları devam ederken bir kısmı da tamamlandı ve hastalara hizmet vermeye başladı. Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Dairesinden yapılan açıklamaya göre İstanbul İkitelli'de açılacak olan Hastanenin inşaatları 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. Bu hastanede 2682 kişilik yatak kapasitesi olacak. Diğer bir ilan ise Bursa Şehir Hastanesi için açıklandı. Hangi kadrolarda personel alımı olacak? Laboratuar Sorumlu Teknikeri, Depo-Lojistik Sorumlusu ve İdari İşler Sorumlusu ve Laboratuar Teknikeri kadrosunda alımlar yapılacak. Bu ilanlarda adayların iş tecrübesi şartlar istenilebilecek. Hastanelere yapılacak olan sağlıkçı büro personeli idari personel kadrolarındaki ilalar özel firmalar aracılığı ile gerçekleştirilecek. 

Yorumlar