Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da taraftar çıldırdı, Messi'yi istiyor!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, idari yönden İbra edilmeyince seçim sürecine girildi. Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'ın başkanlık seçim süreci ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Galatasaray'da taraftar çıldırdı, Messi'yi istiyor! - Sayfa 1

Galatasaray taraftarı, Metin Öztürk'ün bütçesinin duyar duymaz transfer istemeye başladı. Bazı taraftarlar da Messi'yi isteyerek esprili bir şekilde tweetler attı...

Galatasaray'da taraftar çıldırdı, Messi'yi istiyor! - Sayfa 2

GALATASARAY BAŞKANI KİM OLACAK?

METİN ÖZTÜRK

1. Metin Öztürk aday. Listesinden kimler var bilinmiyor adama adaylığı kesin ve çekilme ya da başkası ile birleşme niyeti yok. Listesindeki adayların 2 milyarlık bir serveti olduğunu söylüyormuş. Kulislerde öyle konuşuluyor.

Galatasaray'da taraftar çıldırdı, Messi'yi istiyor! - Sayfa 3

EŞREF HAMAMCIOĞLU

2. Eşref Hamamcıoğlu da adaylığını açıkladı. Uzun süre nabız yokladı, destek aradı. 1 ay kadar önce Dursun Özbek’e gidip destek istemiş. Nasıl bir destek diye soracak olursanız 20 milyon dolarlık bir destek. Dursun Özbek de kendisine “Bu parayı verdikten sonra niye sana vereyim. Ben aday olurum” demiş. Kulübün mali sıkıntılarını ve günlük harcamalarını nasıl halledeceğini soranlara, “Başkaları nasıl hallediyorsa ben de öyle ederim” diyormuş.

Galatasaray'da taraftar çıldırdı, Messi'yi istiyor! - Sayfa 4

İNAN KIRAÇ & EŞREF HAMAMCIOĞLU

Ünal Aysal da “Eşref olur mu?” diye sağa sola soruyormuş. Eşref Hamamcıoğlu asıl olarak İnan Kıraç’ın desteklediği bir adaydı geçen seçimde. Ama bu destek parasal değil, sözeldi. Bu dönem yine Cemiyet’in adayı gibi görünüyor.