Anasayfa /  Spor

Galatasaray-Zalgiris rövanş maçı bilgileri ve muhtemel 11

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris'i sahasında ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray, saha avantajını eline aldı. Peki, Galatasaray-Zalgiris rövanş maçı saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 29 Temmuz 2023 13:28

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Zalgiris ile karşılaşacak. İlk maçta berabere kalan Galatasaray, ev sahibi olarak mutlak galibiyet için mücadele edecek. Galatasaray-Zalgiris rövanş maçı, 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21.30'da İstanbul'da RAMS Park'ta oynanacak ve S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şu şekilde belirlendi:

Muslera; Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino; Kerem Aktürkoğlu, Torreira, Olivieira, Morutan, Mertens, Zaniolo.

İlk maçta başkent Vilnius'ta yapılan mücadelede, Galatasaray birçok pozisyona rağmen gol bulamamış ve devre arasında golsüz eşitlikle girilmişti. İkinci yarıda Zalgiris'in hızlı ataklarına engel olamayan Galatasaray, geriye düşmüş ancak çabaları sonucunda 2-2 beraberlikle maçı tamamlamıştı.

Galatasaray'ın yeni transferi Halil Dervişoğlu ise çıktığı ilk maçta gol atarak takıma önemli katkı sağlamıştı. 2020-2021 sezonunun ikinci yarısı ile 2021-2022 sezonunda kiralık olarak forma giyen Dervişoğlu, şimdi bonservisiyle Galatasaray'a katılmıştı. Maça çıkacak genç futbolcu, Zalgiris karşısında 78. dakikada fileleri havalandırmıştı.

Yorumlar