Anasayfa /  Foto Galeri

Feyza Aktan Kuzey'in bakıcısını darp iddialarına yanıt verdi

Özcan Deniz’in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Feyza Aktan, oğlunun bakıcısı Gülnaz’ı eşyalarını almakla suçlayıp darp ettiği iddia edildi. Deniz’in evinde çalışmaya devam eden bakıcının darp görüntüleri ortaya çıktı.

Feyza Aktan Kuzey'in bakıcısını darp iddialarına yanıt verdi - Sayfa 1

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile 2019 yılında boşandığı eski eşi Feyza Aktan, kozlarını mahkemede paylaşıyor. Deniz, ayda dört kez görebildiği oğlu Kuzey’in velayeti için mahkemeye başvurdu.

Feyza Aktan Kuzey'in bakıcısını darp iddialarına yanıt verdi - Sayfa 2

BAKICIYI DARBETTİ Mİ? 
29 yaşındaki Aktan ise tıpkı beraber oynadıkları 'Senkron' dizisindeki gibi eski eşi Özcan Deniz’in kendisine defalarca şiddet uyguladığını öne sürdü. Tüm bu süreç devam ederken çiftin oğlu Kuzey’in bakıcılığını yapan Özbek asıllı Gülnaz’ın dizleri morarmış görüntüleri ortaya çıktı.

Feyza Aktan Kuzey'in bakıcısını darp iddialarına yanıt verdi - Sayfa 3

‘Senkron’ dizisinde oğlu Kuzey’in Naz adıyla seslendiği Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz, bunu kendisine Feyza Aktan’ın yaptığını söyledi.

Feyza Aktan Kuzey'in bakıcısını darp iddialarına yanıt verdi - Sayfa 4

FEYZA'DAN İLK AÇIKLAMA 
Konuyla ilgili sessizliğini bozan Feyza Aktan ise Posta'ya konuştu. Aktan, “Beni şikayet edip kanunen hakkını arayacağı merciler var. Onu bu hale ben getirmedim” dedi.