Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'ye dünya yıldızı sol bek!

Sezonu zirvede tamamlayarak hem 4. yıldızı takmayı hem de Şampiyonlar Ligi'ne katılarak kasasını doldurmayı amaçlayan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sol bek transferine öncelik veren ve adı sık sık Aleksandar Kolarov ile anılan sarı-lacivertlilerin başka bir dünya yıldızı için girişimlere başladığı iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2019 15:10

Sezonu zirvede tamamlayarak hem 4. yıldızı takmayı hem de Şampiyonlar Ligi'ne katılarak kasasını doldurmayı amaçlayan Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sol bek transferine öncelik veren ve adı sık sık Aleksandar Kolarov ile anılan sarı-lacivertlilerin başka bir dünya yıldızı için girişimlere başladığı iddia edildi. 

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de yaklaşan ara transfer dönemi için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Sezonu zirvede tamamlayarak hem 4. yıldızı takmak hem de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertliler, iç ve dış transferde radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ı raporu doğrultusunda ilerleyen sarı-lacivertlilerde sportif direktör Damien Comolli, transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Fransız futbol adamı "Yaklaşan transfer dönemiyle ilgili de konuşmam gerekirse; önümüzdeki transfer süreci için açıkçası çalışmalarımızı eylül ayından beri yürütüyoruz. Dördümüz sürekli olarak konuşuyoruz. Çünkü bildiğiniz gibi mali sınırlamalarımız var ve mali sınırlamalar içerisinde gerçekten çok yaratıcı olmalıyız."

"Elimizde genç oyuncular var ve onları nasıl daha fazla geliştirebiliriz, takıma nasıl daha fazla tecrübeli oyuncular katabiliriz, sürekli olarak bunların konuşmasını gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Ocak ayında yapacağı birkaç takviyeyle takımı güçlendirmeyi amaçlandıran sarı-lacivertlilerin önceliği ise sol bek transferi...

Hasan Ali Kaldırım'ın Audi Cup'ta oynanan Bayern Münih maçında sakatlanmasının ardından ligin 8. haftasında oynanan Yukatel Denizlispor maçına kadar sol beksiz yoluna devam eden Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında da aynı sıkıntıyı yaşamamak için bu bölgeye mutlaka bir transfer yapmak istiyor.Sol bek arayışlarını sürdüren Kanarya'nın adı Aleksandar Kolarov, Dario Melnjak ve Vitalii Mykolenko ile anılıyor.

Kanarya, yaz döneminde özellikle Kolarov'un transferinde ısrarcı olmuş ancak Roma'nın istediği bonservis bedeli sebebiyle transferi askıya alınmıştı.

Futbol Arena'nın haberine göre, ara transfer döneminde Sırp futbolcu için bir kez daha girişimde bulunulacağı iddia edilen Fenerbahçe'nin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Öte yandan Kolarov defterini kapatan Fenerbahçe'nin bu bölge için başka bir dünya yıldızını düşündüğü iddia edildi.

YENİ HEDEF ASHLEY YOUNG

Sarı-lacivertliler, Manchester United ile olan sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli sol bek Ashley Young'u ocak ayında kadrosuna katmak için harekete geçti.

Ocak ayında Miha Zajc, Mehmet Ekici, Tolgay Arslan, Alper Potuk ve Sadık Çiftpınar gibi kadroda düşünülmeyen oyuncuları satarak transfer için kaynak yaratmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, bu isimlerden gelecek paranın bir kısmını 34 yaşındaki oyuncu için kullanmayı planlıyor.

Sportif direktör Damien Comolli'nin Ashley Young'un menajeriyle ilk teması kurduğu ve Fransız futbol adamının önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gideceği belirtildi.

OCAKTA OLMAZSA SEZON SONUNDA BEDELSİZ GELECEK

Fenerbahçe'nin İngiliz sol beki ocak ayında kadrosuna katamaması halinde sezon sonunda bedelsiz olarak transfer edeceği öğrenildi.

 

 

 

 

Yorumlar