Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel resimli Ramazan mesajları...

İşte geldi 11 ayın sultanı... Ramazan ayının gelmesine saatler kala,Güzelliğin, birliğin ve beraberliğin anlamına anlam katan bu hayırlı ayın gelişini kutlamak için milyonlarca Müslüman birbirlerine 2020 Ramazan karşılama mesajları atmak istiyor.

En güzel resimli Ramazan mesajları... - Sayfa 1

 Dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı Ramazan ayına giriyoruz.İlk sahur için bu gece kalkılacak.

Binlerce kişi birbirlerine 2020 Ramazan karşılama mesajlarını atmaya başladı. Biz de sizler için en güzel Ramazan mesajlarını derledik.

En güzel resimli Ramazan mesajları... - Sayfa 2

İşte ramazan ayı mesajları

"Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün.." Tahrim/8 Tevbelerin geri cevrilmedigi Rahmet ve Magfiret yüklü Ramazan ayinizi tebrik eder hayirlara vesile olmasini dilerim....

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed(sav) komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun, Ramazanın mubarek olsun.

En güzel resimli Ramazan mesajları... - Sayfa 3

Bembeyaz yagan bir karin, ne yasanmissa yasansin, gecmisin tüm hatalarini örtügü gibi Ramazan ayinin da senin tüm hatalarini örterek hayirli yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangica vesile olmasini dilerim.

Ufak Sofralarınızda Bol ve Bereketli iftarlar Dilerim, Ramazan Ayınızı içten kutlarım.

En güzel resimli Ramazan mesajları... - Sayfa 4

Ramazan Ayı Kalbine Teselli Ruhuna iLaç Olsun Duaların Kabul Olsun, Ramazan Ayın Mübarek Olsun.

Bu Mübarek Ayda Huzur Dolu, Mutlu, Sıcak ve Sakin Bir Şekilde Geçirmeniz Dileği iLe Ramazan Ayınız Hayırlı Olsun.

Ramazan Ayında Bu mübarek Ay Hepimizin üzerinde Bulut Olsun Bereketi üzerimizde Dursun Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.