Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! 1 Mayıs Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları

Cuma mesajları 2020 Ramazan ayının ilk haftasını geride bıraktığımız ikinci cuma günü için araştırılıyor. Cuma mesajları ile günün rahmet ve bereketini sevdiklerinizle paylaşın. Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aldığı kararla Cuma namazı camilerde kılınmayacak. Bu zor günlerde sevdiklerinize destek olmak için Cuma mesajları gönderebilirsiniz. İşte 1 Mayıs 2020 en yeni, kısa, ve resimli Cuma mesajları

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! 1 Mayıs Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 1

Cuma mesajları, tüm İslam aleminde idrak edilen mübarek Ramazan ayının ikinci Cuma'sı için araştırılıyor. Uzakta olan sevdiklerinize göndereceğiniz Cuma mesajları ile kendinizi hatırlatabilir, hem Cuma günü için hem de Ramazan ayı için hayırlı bir dua isteyebilirsiniz. İşte en güzel ve yeni resimli Cuma mesajları:

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! 1 Mayıs Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 2

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! 1 Mayıs Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 3

"Allah"ım! Gece ve gündüzün getirdiklerinin şerrinden, rüzgârın ve zamanın getirdiği kötülüklerden sana sığınırız” Hayırlı Cumalar.

 

En güzel resimli Cuma mesajları 2020! 1 Mayıs Kısa ve öz, dualı Cuma mesajları - Sayfa 4

Cuma günü sabah namazından önce, "Estagfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh" okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.