Anasayfa /  Yaşam

Emniyet Müdürü Aydın’ın mutlu günü

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın kızı Gizem Aydın, tekstilci Recep Alemdar ile Ankara’da görkemli bir tören ile dünya evine girdi.Tekirdağ’a İl Emniyet Müdürü Mustafa ve Gökşen Aydın’ın kızları Gizem Aydın, tekstilci...

Abone ol
Abone ol 28 Ağustos 2017 16:32

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın kızı Gizem Aydın, tekstilci Recep Alemdar ile Ankara’da görkemli bir tören ile dünya evine girdi.

Tekirdağ’a İl Emniyet Müdürü Mustafa ve Gökşen Aydın’ın kızları Gizem Aydın, tekstilci Recep Alemdar ile Ankara’da 26 Ağustos Cumartesi günü düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Ankara OTDÜ Vişnelik havuz başında gerçekleşen nikah ve düğün törenine Mustafa Aydın’ın Ankara’daki bürokrasiden ve mesai arkadaşlarından yoğun katılım gerçekleşti. Öte yandan, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ayşe Doğan, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, polisler ve aile yakınları katıldı.

Gizem ve Recep Alemdar çiftinin havuz başında kıyılan nikah şahitliğini ise Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve AK Parti Tekirdağ milletvekilleri yaptı.

Yorumlar