Anasayfa /  Foto Galeri

Elon Musk'ın şirket çalışanından ikiz çocuğu olduğu ortaya çıktı

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, 2021 yılında yapay zeka şirketi Neuralink'te üst düzey yönetici olan Shivon Zilis'ten ikiz çocuk sahibi oldu. Böylece Musk’ın çocuk sayısı 9’a yükseldi. İşte sır gibi saklanan haberin detayları ve belgeler...

Elon Musk'ın şirket çalışanından ikiz çocuğu olduğu ortaya çıktı - Sayfa 1

9 ÇOCUK BABASI


Yeni mahkeme belgelerine göre Elon Musk, 2021 yılında yapay zeka şirketi Neuralink'te üst düzey yönetici olan Shivon Zilis'ten iki çocuk sahibi oldu. Musk’ın bilinen çocuklarının sayısı 9'a yükseldi. Bunlardan beşi ilk eşi Justine Musk'tan ve ikis Grimes olarak bilinen şarkıcı Claire Boucher'dan.

Elon Musk'ın şirket çalışanından ikiz çocuğu olduğu ortaya çıktı - Sayfa 2

MAHKEMEYE DİLEKÇE VERDİLER


Insider tarafından elde edilen ve Çarşamba günü yayınlanan mahkeme belgeleri, Musk ve Zilis'in ikiz bebeklerinin isimlerini "babalarının soyadına sahip olacak, ve annelerinin soyadını ise göbek adlarının bir parçası olarak içerecek" şekilde değiştirmek için bir dilekçe verdiklerini gösterdi.

Elon Musk'ın şirket çalışanından ikiz çocuğu olduğu ortaya çıktı - Sayfa 3

Dilekçe, bebeklerin doğduğu Teksas eyaletinde mahkemeye verildi ve hakim tarafından onaylandı. Zilis'in, Musk ve Boucher'ın ikinci çocuklarını taşıyıcı aracılığıyla dünyaya getirmesinden haftalar önce, Kasım 2021'de doğum yaptığı bildirildi.

Elon Musk'ın şirket çalışanından ikiz çocuğu olduğu ortaya çıktı - Sayfa 4

İŞ DÜNYASININ YÜKSELEN YILDIZI


Diğer taraftan, 36 yaşındaki Zilis Kanada'da doğdu. Zilis, IBM'de ve daha sonra bir risk sermayesi fonu olan Bloomberg Beta'da çalışmadan önce Yale'de ekonomi ve felsefe okudu.