Anasayfa /  Ekonomi

Bakan Berat Albayrak'tan KOBİ'lere yönelik önemli açıklama!

Bakan Berat Albayrak sosyal medya hesabından KOBİ're yönelik paylaşımda bulundu. Bakan Albayrak, "KOBİ’lerimizin alacaklarını tazmin edememeleri durumunda zararlarını karşılamak için Devlet Destekli Alacak Sigortası’nı devreye alıyoruz. 1 Ocak’ta başlayacak bu sistem, tüm KOBİ’lerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 10:51

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, KOBİ'lerin alacaklarını tazmin edememeleri durumunda zararlarını karşılamak için Devlet Destekli Alacak Sigortası’nın 1 Ocak'ta başlayacağını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, twitter hesabından yaptıı açıklamada KOBİ'leri ilgilendiren Devlet Destekli Alacak Sigortası’nın 1 Ocak itibariyle devreye gireceğinin müjdesini verdi. Albayrak paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"KOBİ’lerimizin alacaklarını tazmin edememeleri durumunda zararlarını karşılamak için Devlet Destekli Alacak Sigortası’nı devreye alıyoruz. 1 Ocak’ta başlayacak bu sistem, tüm KOBİ’lerimize hayırlı uğurlu olsun







KOBİ’lerimizin alacaklarını tazmin edememeleri durumunda zararlarını karşılamak için Devlet Destekli Alacak Sigortası’nı devreye alıyoruz. 1 Ocak’ta başlayacak bu sistem, tüm KOBİ’lerimize hayırlı uğurlu olsun. pic.twitter.com/bve3mso3rA


— Berat Albayrak (@BeratAlbayrak) 24 Aralık 2018





Yorumlar