Anasayfa /  Foto Galeri

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü?

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi ve aynı zamanda eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı bir saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayeti ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkarken, polis ekipleri cinayeti kimin işlediğini de açıkladı. Peki, Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? - Sayfa 1

Beşiktaş'ın eski yöneticisi, sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? - Sayfa 2

Olay; Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Cümbüş Sokak'ta bir Balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. 

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? - Sayfa 3

4 el ateş edilen saldırı sonrası kanlar içinde kalan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı.

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? - Sayfa 4

Saldırıyı düzenleyenler olay sonrası kaçarken, durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.