Anasayfa /  Foto Galeri

Ebru Şallı ateş püskürdü! Nedir bu düşmanlık?

10 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı, tatil paylaşımlarına kötü yorum yapanlara adeta ateş püskürdü. Ebru, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim" dedi.

Ebru Şallı ateş püskürdü! Nedir bu düşmanlık? - Sayfa 1

Nisan ayında lenfoma tedavisi gören 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun vefatının ardından dış dünyayla bağını koparmış ve kendisini eve kapatmıştı. Ebru Şallı, yavaş yavaş normal hayata dönmeye başladı.

Ebru Şallı ateş püskürdü! Nedir bu düşmanlık? - Sayfa 2

şi Uğur Akkuş ile Bodrum'a tatile giden Şallı, sosyal medya hesabından da tatil fotoğraflarını paylaşmıştı. Şallı, dün paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Ebru Şallı ateş püskürdü! Nedir bu düşmanlık? - Sayfa 3

Ancak bir sosyal medya sayfasının yaptığı ‘çirkin’ eleştiri, Ebru Şallı’yı çileden çıkardı. Acılı anne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; o mesaja adeta ateş püskürdü.

Ebru Şallı ateş püskürdü! Nedir bu düşmanlık? - Sayfa 4

Şallı, paylaşımında, ”Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin?