Anasayfa /  Ekonomi

Dolar kuru bugün ne kadar? 26 Ağustos 2019 dolar - euro fiyatları

Dolardaki ani yükseliş ve ardından gelen düşüş yatırımcıları şaşırttı. Gece yarısı 5.80 seviyesinde seyreden dolar Asya piyasalarında Pazartesi günü işlemlerinin başlamasından kısa bir süre sonra hızla yükselerek saniyeler içinde 6.30 seviyesini gördü. Dolardaki ani değişiklik sonrası herkes 'dolar ne kadar?' sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 26 Ağustos bugün dolardaki son durum...

Abone ol
Abone ol 26 Ağustos 2019 08:41

Dolardaki ani yükseliş ve ardından gelen düşüş yatırımcıları şaşırttı. Gece yarısı 5.80 seviyesinde seyreden dolar Asya piyasalarında Pazartesi günü işlemlerinin başlamasından kısa bir süre sonra hızla yükselerek saniyeler içinde 6.30 seviyesini gördü. Dolar, daha sonra gün içindeki eski seviyelerine döndü. Dolardaki ani değişiklik sonrası herkes 'dolar ne kadar?' sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 26 Ağustos bugün dolardaki son durum...

Dolar/TL, bankalararası piyasada yeni haftaya 5,8064 TL seviyelerinde başladı.

Geçtiğimiz hafta 5,7905 seviyelerine gelerek son 1,5 ayın en yüksek seviyelerini gören dolar/TL, bu haftaya da 5,80 TL ile başladı.

 Euro/TL ise 6,47 TL'de yer alıyor.

Bugün için sakin bir veri gündemi beklendiğini kaydeden analistler, yurtiçinde TÜİK tarafından açıklanacak ağustos ayı sektörel güven endeksinin takip edileceğini ifade etti.

Teknik açıdan dolar/TL için 5,75'in üzerinde kapanış gerçekleştirilmesi durumunda 5,85'in gündeme geleceğini söyleyen uzmanlar, 5,6950'nin destek konumunda bulunduğunu kaydetti.


Yorumlar