Anasayfa /  Politika

Cihangir İslam: 2019 Kiramen işlerinden İsmet Yılmaz sorumlu

AK Parti Milletvekili İsmet Yılmaz'ın Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin'e oy isterken kullandığı ifadelere Cihangir İslam'dan eleştiri geldi.

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2019 16:55

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı görevlerinde de bulunan AK Parti milletvekili İsmet Yılmaz'ın partisinin Sivas adayı Hilmi Bilgi için oy isterken kullandığı "Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, kıyamet günü berat belgeniz olacak" ifadelerine kamuoyunda büyük tepki var.

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençler Soruyor" etkinliğine katılarak soruları cevaplayan İsmet Yılmaz'ın "kurtuş beratı" ifadesine siyasiler de tepki gösterdi.

"ATIN ARTIK BU İNSANLARI BAŞINIZDAN"

Saadet Partisi milletvekili Cihangir İslam, Yılmaz'ın açıklamalarına yönelik olarak Twitter'dan şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Anlaşılan 2019 Kiramen İşlerinden @yilmaz_ismet58 sorumlu. Kendilerine belgenin hangi tarihe kadar geçerli olduğunu sorun, bir de garanti belgesi isteyin. İki belgeyi de çift nüsha yaptırın. Biri tabuta diğeri eve.

İnsanlar, atın artık bunları başınızdan. Bir nefes alalım!"

"AYIP, GÜNAH..."

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ "Ayıp, günah, utanmazlık, siyasi ahlaksızlık. Allah seni bildiği gibi yapsın" şeklinde tepki gösterirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise "Dini siyasete alet etmekten yorulmadılar. Seçimlere doğru Cennet’ten yer dağıtmaya başlayacaklar" diye tepki gösterdi.


Etiketler hilmi bilgin kiramen
Yorumlar