Anasayfa /  Foto Galeri

Çeyrak altın ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başladı. Dün dolar kurundaki düşüşün etkisiyle 415,8 liraya kadar gerileyen gram altın, günü de önceki kapanışın yüzde 0,6 altında 417,2 liradan tamamladı. Peki çeyrak alltın ne kadar oldu?

Çeyrak altın ne kadar oldu? - Sayfa 1

Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,55 azalışla 417,70 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 677,00 lira, Cumhuriyet altını 2.772,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,55 düşüşle 417,70 liradan işlem gördü.

Çeyrak altın ne kadar oldu? - Sayfa 2

Analistler, ABD'nin tahvil faizlerinin seyrinin emtia piyasalarında fiyatlamalar açısından temel faktör olmaya devam ettiğini belirterek, ABD Merkez Bankasının (Fed) bu akşam açıklanacak toplantısında projeksiyon ve yönlendirmelerin yatırımcı kararlarında belirleyici olacağını söyledi.

Çeyrak altın ne kadar oldu? - Sayfa 3

Bugün yurt içinde veri gündeminin zayıf olduğunu, Avro Bölgesi'nde enflasyon verisinin takip edileceğini aktaran analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.700 doların destek, 1.740-1.765 dolar bandının ise direnç konumunda bulunduğunu bildirdi.

Çeyrak altın ne kadar oldu? - Sayfa 4

ÇEYREK VE GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki ve bugün itibarıyla kapanış fiyatları (TL) şöyle: