Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2019 00:12

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bir ilişkide değilseniz, bu hafta boyunca ideal bir eş bulabilir ve hatta aşık olabilirsiniz. Bu süre zarfında ilişkiniz güçlenebilir. Bu hafta boyunca müdürlerinize karşı dikkatli olmanız önerilir. 

Sağlığınız ve zindeliğinizde büyük bir değişiklik olmayabilir. Soğuk algınlığı, öksürük veya astım ile ilgili önemsiz sorunlar yaşanabilir. Özel bir işiniz varsa transfer alabilirsiniz. Bir imalat veya konfeksiyon işletmeniz varsa, bu hafta sizin için uygun bir hafta olabilir. 

Bu süre zarfında akrabalarınıza kredi vermeniz gerekebilir. Sizleri de bekleyen çok fazla masraf olması muhtemeldir. Bu hafta aileniz ve çocuğunuzla ilgili konular için uygun olabilir. Babanızın sağlığına dikkat etmeniz önerilir. Ailenizde büyük sevgi ve saygıya tanık olabilirsiniz. 

Zenginlik ve mülk hususunda, bu süre zarfında olumlu hissedebilirsiniz. Yeni bir mülk satın almak istiyorsanız, başarılı olabilirsiniz. Öğrenciler bu hafta boyunca yeni şeyler öğrenmek isteyebilirler. Evlilik hayatınız bu dönemde çok sorunsuz geçebilir. 

Boğa Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, ilişkiniz hususunda aklınızın karışık olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu süre zarfında büyük aşka da tanık olabilirsiniz, mutsuz bir sona da! Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle veya karınızla olan ilişkiniz bu hafta boyunca biraz sorunlu olabilir. 

Ateş, nezle veya öksürük ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak sağlığınız için önemli bir komplikasyon yaşanmaması muhtemeldir. İşiniz için bu hafta mükemmel bir hafta olabilir. Özel bir şirketteyseniz, bir iş gezisine çıkmanız gerekebilir. Bu hafta işletmeleri destekleyebilir ve iyi karlar kazanabilirsiniz. 

Finansmanla ilgili meseleleriniz için, bu hafta tamamen sizin için ilerleme kaydettiğiniz bir hafta olabilir. Bu hafta yeni mobilya alabilirsiniz ya da borçlarını ödeyebilirsiniz. Bu süre zarfında aile üyelerinizle sorun yaşayabilirsiniz, bu nedenle sakin olmanız gerekir. Bu hafta yeni bir ev veya arazi satın alabilirsiniz. Bu hafta evlilik hayatında bazı önemli meseleler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilişkinizi sürdürmek için egonuzu geride bırakmanız önerilir. 

22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için umutlu bir hafta olamayabilir. Herhangi bir şeyi başlatmadan önce iki kez düşünmeniz gerekebilir. Bu hafta ilişkiniz, mutluluk ve neşe getirecek gibi görünüyor. Teklifinize mükemmel ve olumlu bir cevap alabilirsiniz. 

Bu hafta sağlığınız ve zindeliğiniz, size biraz enerji yükleyebilir. Zinde ve sağlıklı kalmak için düzenli yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Kariyeriniz için bazı iniş ve çıkışları şahit olma ihtimaliniz var. İş arkadaşlarınızdan iyi destekler alabilirsiniz. Herhangi bir finansal işlem yapmanız gerekiyorsa, daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. 

Aileniz ve çocuğunuz için bu hafta size yardımcı olabilir. Çocuklarınıza eğitimlerinde yardımcı olabilirsiniz. Bu hafta servet ve mülkle ilgili konularınız için size karışık sonuçlar verebilir. Bir mülkle ilgili bir işlem yapmak istiyorsanız, bu hafta temkinli olmanız gerekebilir. Varlığınız artabilir. Evli çiftler için bu hafta ortalama sonuç alabilirsiniz. Evlenmek isteyen insanlar bu süre zarfında birçok evlilik teklifi alabilirler. Eşinize bu hafta bir sürpriz yapmanız muhtemeldir. 

Yengeç  Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta, sağlık ve zindeliğiniz için size yardımcı olabilir. Ancak bu haftanın son birkaç günü, gözler, bacaklar, kulaklar, omuzlar ve idrar enfeksiyonuyla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kötü sağlığınız nedeniyle verimliliğiniz de düşebilir.

Bu haftanın başı, çalışanların lehine olabilir. İşadamları için, bu haftanın iki günü hariç, tüm hafta gerçekten olumlu olabilir. Bu süre zarfında büyük gelir akışına şahit olabilirsiniz. 

Bu haftanın ilk dört günü aile hayatınızı destekleyebilir. Bu dönemde çocuğunuzun gelişiminden memnun hissedebilirsiniz. Zenginlik ve mülkle ilgili konularınız için bu haftanın ilk altı günü size mükemmel sonuçlar sağlayabilir. Öğrenciler bu haftanın beş gününü gerçekten ilerici bulabilirler. Evli çiftler için, bu haftanın ilk altı günü çok fazla sevgi ve mutluluk getirebilir. 

Aslan Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk yarısı sağlığınız için pozitiflik getirebilir, oysa kalan günlerde mideniz, gözleriniz, elleriniz, kan basıncınız, gözleriniz, omuzlarınız, vb. ile ilgili sorunlar hissedebilirsiniz. 

Bu haftanın ilk ve son günü hariç olmak üzere çalışanların olumlu zaman geçirmesi muhtemeldir. Çalışanlar bu haftanın ilk iki gününü gerçekten olumlu bulabilirler. İşletmenizi genişletmek istiyorsanız, bu süre size büyüklük sağlayabilir. Bu haftanın beş günü, gelirinizin artması muhtemeldir. 

Bu haftanın ilk altı günü aileniz için büyük mutluluk getirebilir. Bu haftanın ilk dört gününü çocuğunuzla ilgili meselelerde, sizin lehine bulabilirsiniz. Zenginliğiniz ve mülkünüz için, bu haftanın ilk ve son günü sizin için o kadar iyi olmayabilir. 

Öğrenciler bu haftanın ilk dört gününü gerçekten şaşırtıcı bulabilirler. Bir öğrenci olarak, bilim, teknoloji ve ticaret gibi konulara ilgi duyabilirsiniz. Evli çiftler için bu süre size büyük mutluluk ve sevgi sağlayabilir. Bir ilişkiniz varsa, bu haftanın ilk dört günü ilişkinize çok fazla pozitiflik getirebilir. 

Başak Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk altı günü sağlığınız için faydalı olabilir. Benlik saygınız artabilir ve veriminiz de aynı oranda artabilir. Çalışanlar bu haftanın ilk ve son günlerini kendi lehlerine bulabilirler. Bu haftanın ilk ve son günü boyunca, önemli kararlar almakta zorlanabilirsiniz. 

İşadamları için, bu haftanın ilk üç günü büyük ölçüde olumlu olabilir. Bu haftanın son günü hariç, mali durumunuz size destek olabilir. Bu süre zarfında birinden krediyle verilen parayı geri alabilir ve aynı zamanda maddi yardım alabilirsiniz. 

Bu haftanın ilk altı günü ailenizde büyük mutluluk ve sevgi görebilirsiniz. Çocuğunuz ve ailenizle ilgili konularda, bu haftanın ilk dört günü sizin için mükemmel olabilir. Bu haftanın ikinci yarısında servet ve malla ilgili konularda başarılı sonuçlar alamayabilirsiniz. 

Bu haftanın başlangıcı öğrenciler için kritik olabilir. Evli çiftler için bu haftanın ilk dört günü size olumlu sonuçlar verebilir. Bu süre zarfında eşinizi gerçekten daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. 

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size karışık sonuçlar verebilir. Sağlığınız için, daha yüksek iş yükü nedeniyle bazı komplikasyonların yaşanma olasılığı vardır. Ailenizden birinin sağlığından da endişe duyabilirsiniz. 

Bu süre zarfında beklenmeyen harcamaların gerçekleşme ihtimali vardır ve bu da finansal planlamanızı etkileyebilir. Mesleki yaşamınız için olumsuz hissedebilirsiniz, ancak pozitif kalmanız önerilir.

Bu hafta kişisel hayatınız için harika zamanlar bulabilirsiniz. Eşinize karşı kendinizi çekici hissetmeniz ve tatlı bir şekilde konuşmanız muhtemeldir. Bu süre zarfında sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınızı korumak için düzenli meditasyon, egzersiz ve yoga yapmanız ve sağlıklı beslenmeniz önerilir. 

Akrep Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta ilişkiniz hakkında şüpheci olabilirsiniz. Siz ve arkadaşlarınız, babanız veya erkek kardeşiniz arasında bazı sorunlar olabilir. Sağlığınız için bu hafta bazı komplikasyonlar yaşanabilir. Bu süre zarfında sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Kıdemli memurlarla yakın ilişkileriniz varsa, bu hafta boyunca mesleğinizde terfi avantajından yararlanabilirsiniz. İşadamları bu hafta içinde işlerini genişletebilirler. Geliriniz bu dönemde çok yüksek olur ve istediğiniz herhangi bir şeyi satın alabilirsiniz. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili konular için, olumlu hissetmeyebilirsiniz. Bu hafta zenginlik ve mülkle ilgili konular için size yardımcı olabilir. Yeni bir ev, ofis, arsa vb. satın almak istiyorsanız, bu hafta her şey yolunda gidebilir. 

Eğer yüksek öğretimde iseniz, bu hafta sizi büyük ölçüde destekleyebilir. Yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Evli çiftler için bu hafta boyunca bazı sorunlar yaşayabilirsiniz, ancak genel olarak her şey bu hafta sonuna kadar mükemmel olacaktır. 

Yay Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Sağlığınız bu hafta boyunca size destek olabilir. Hastalıklardan muzdaripseniz, tedavi olabilir ve kendinizi enerjik ve taze hissedebilirsiniz. Eğer spor yapıyorsanız, uluslararası bir yarışmaya katılabilirsiniz. Profesyonel yaşamınız bu süre zarfında büyük verimlilik ve performans getirebilir. 

Çalışanlar bu haftanın ilk altı günü boyunca ilerleme kaydedebilirler. Bir iş arıyorsanız, bu süre içinde bulabilirsiniz. İşadamları ayrıca yabancı anlaşmalardan büyük gelir elde edebilirler. Mali meseleleriniz için, bu haftanın ilk ve son günleri büyük gelir getirebilir. 

Bu süre aileniz için de size yardımcı olabilir. Ailenizi mutlu etmek için daha çok çalışabilirsiniz. Bu haftanın 25'i ve 26'sı hariç, mal ve mülkle ilgili meseleleriniz için elverişli olmayabilir. 

Öğrenciler bu haftayı gerçekten umut verici bulabilirler. Bilim, sanat, muhasebe ve hukuk gibi konularla ilgilendiğinizi hissedebilirsiniz. Evlilik hayatınız daha tatlı olabilir. Sevginizde ve ilişkinizde başarı elde edebilirsiniz. 

22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın son günü, sağlığınız için el, omuz, idrar enfeksiyonu ve sinir sistemi ile ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınız sizi desteklemeyebilir. Günün geri kalanında, olumlu hissedebilirsiniz. 

İşiniz için, son gün boyunca temkinli olmanız gerekebilir. Bunun dışında, işadamları ve çalışanların bu hafta boyunca ilerleme kaydetmesi muhtemeldir. Sonuçlardan kaçınmak için ahlaksız faaliyetlerde bulunmaktan kaçınmanız önerilir. Zamanla, kısıtlı bir finansal durumun ortaya çıkması için daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Kendinden emin ve olumlu hissetmeye başlayacaksınız. 

Bu haftanın ilk ve son günü geliriniz, sizden yana olmayabilir ve aynı zamanda azalabilir. Geri kalan günlerde, finansla ilgili konuları planlayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda, bu haftanın ilk beş günü sizin lehinize gelişebilir. Öğrenciler bu haftanın ilk altı gününü gerçekten harika bulabilirler. Evli çiftler için bu haftanın ilk dört günü mutluluk getirebilir. Bu süre zarfında eşinizle harika zamanlar geçirmeniz muhtemeldir. 

Kova Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size yaşamınız için karışık sonuçlar verebilir. Bu haftanın orta günlerinde stres ve endişe hissedebilirsiniz ve finansal durumunuz da bazı komplikasyonlar ile karşılaşabilirsiniz. 

Çocuğunuzun eğitim ücretlerini veya diğer aile üyelerinizin masraflarını ödemekte zorlanabilirsiniz. Bu süre zarfında tasarruflarınızdan da yararlanabilirsiniz. Siz ve aileniz arasında bazı sorunların yaşanma olasılığı vardır ve bu süre zarfında onları çözmek için bazı katı işlemler yapmanız gerekebilir. 

Çalışanların bu süre zarfında daha fazla iş yükü alma olasılıkları yüksektir ve bunun sonucunda yaşam ortağınız ve aile üyelerinizle kaliteli zaman geçiremeyebilirsiniz. Yeni bir iş arıyorsanız, bu hafta uygun olabilir. 

Öğrencilerin bu hafta boyunca gerçekten çok çalışması önerilir ya da istemedikleri sonuçlara katlanmak zorunda kalabilirler. Herhangi bir mahkeme ya da hükümetle ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre zarfında lehinize çözülebilir. Pikniğe ya da geziye çıkmanız muhtemeldir. Bu hafta ailenize yeni bir kişi eklenebilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Evli çiftler için, bu hafta içinde bazı iniş ve çıkışlar yaşanabilir. 

Balık  Burcu 22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk dört günü boyunca sağlığınız sizi destekleyebilir. Bu haftanın geri kalan günlerinde göğüs, kalp, mide, gözler, kulaklar, omuz ve ellerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Bu hafta bir seyahate çıkabilir ve işinizde başarı elde edebilirsiniz. Bu süre zarfında kardeşlerinizden yararlanma ihtimaliniz yüksektir. Kadınlar bu dönemde yeni mücevherler satın alabilirler. Gayrimenkul satın almayı planladıysanız, bu hafta boyunca başarılı olabilirsiniz. 

Mesleki yaşamınız için bu haftanın ilk dört günü size yardımcı olabilir. Çalışanların iş arkadaşlarından iyi destek alması muhtemeldir ve iş adamlarının rakipleri ile sert bir rekabet içine girmeleri muhtemeldir . Bu haftanın ilk altı günü, finansal sorunlarınız için gerçekten harika olabilir. Bu haftanın ilk dört gününü, öğrenciler, lehine çevirebilirler. Evli çiftler için, bu haftanın ilk ve son günü bazı ilgi eksikliği meydana gelebilir. 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



22 Temmuz - 28 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Temmuz Aylık Burç Borumları İçin Yıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar
Çok Okunanlar