Anasayfa /  Foto Galeri

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Temmuz 2019 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Temmuz 2019 Aylık Yorumları Bu ay boyunca, sevginiz ve ilişkiniz konusunda temkinli olmanız gerekebilir. Zaten bir ilişkisi olan insanlar eşleriyle farklılıklara şahit olabilirler. Bu ay yeni bir ilişki başlatmak için güzel bir zamanlama olmayabilir. Bu ay boyunca arkadaşlarınız, karınız ve babanızla sorunlar yaşayabilirsiniz. İşletmeniz veya işiniz için bazı komplikasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süre içinde soğuk algınlığı, öksürük vb. konular ile ilgili sağlık sorunları yaşanabilir. Temmuz ayında çalışmaktan hoşlanmayabilirsiniz, bu da konsantrasyon eksikliğine neden olabilir. Çalışanlar işlerini değiştirmek isteyebilirler ve iş yükünden kaçmaya çalışabilirler. Bir işiniz varsa, işinizi zamanında tamamlayamazsınız, bu da sizin için sorun yaratabilir. Aileniz ve çocuklarınızla ilgili konularda, bu ay sizi desteklemeyebilir; tartışma olasılığı bu süre zarfında gerçekten yüksektir. Aileniz için mülk, araç, mobilya, alet vb. satın almayı planlayabilirsiniz ve başarabilirsiniz. Bu ay yeni bir ev satın alma şansınız da var. Öğrenciler, kariyerleri için seçtikleri alanda, aile büyükleriyle agresif tartışmalar yaşayabilirler. Yazma, raporlama vb. gibi yüksek öğrenim gören öğrencilerin, istenen sonuçları elde etmek için gerçekten çok çalışmaları gerekir. Yaşam partnerinizle büyük bir aşk bağı hissedebilirsiniz, ancak yine de, siz ve eşiniz arasında düşünce farklılıkları olabilir. Cinsel ilişkiniz için bu ay sizi pek fazla yansıtmayabilir.

Temmuz 2019 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Temmuz 2019 Aylık Yorumları Bu ay size yaşamınız için birçok iniş ve çıkışlar gösterebilir. Düşünce süreciniz, çalışmalarınızda engel teşkil edebilir. İtici kararlar almamanız önerilir, aksi takdirde bu ay boyunca zarar görmeniz muhtemeldir. Ayrıca zihniyetinizi dengelemeli ve düşüncelerinize olumlu değişiklikler getirmelisiniz. Zihinsel olarak sağlıklı kalmak için meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kalp, tansiyon, depresyon ile ilgili sağlık sorunları olan kişilerin bu ay boyunca temkinli olmaları gerekir. İlacınızı zamanında almalısınız. Bu dönemde seyahat etme şansınız var, ancak reddetmeniz sizin daha çok lehinize olur. Komşularınızla bazı çatışmalar yaşanabilir. Sorumluluğunuzda çalışanlar ile bazı farklılıklara şahit olabilirsiniz, Bu nedenle, yalnızca kendinize güvenmeli ve sorunları, piyasada itibar kaybını önlemek için kendi başınıza çalışmalısınız. Temmuz ayında ne yaparsanız yapın dikkatli ve aktif olmaya çalışın.