Anasayfa /  Foto Galeri

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta sevginiz ve ilişkiniz için ortalama bir hafta olabilir. Eşinizle aranızda bazı sorunlar yaşanabilir, ancak sonucunda çözülebilir. Akrabalarınız ve erkek kardeşiniz ile olan ilişkiniz de iyileşebilir. Bu hafta sağlığınız ve zindeliğiniz için uygun bir hafta olabilir. Herhangi bir hastalıktan muzdarip iseniz, bu hafta içinde iyileşebilir. Çalışanların bu dönemde kendilerini neşeli hissetmelerini sağlayacak yeni bir iş bulma olasılıkları yüksektir. İşiniz için gerçekten güzel bir sürpriz bulabilirsiniz. Ortaklık işiniz varsa, bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. İşletmeniz için yeni fırsatlar ve siparişler alabilirsiniz. Finansal olarak, bu hafta size destek olabilir. Zenginlik ve mülk konusunda, bu hafta daha zor zamanlar geçirmeniz muhtemel. Teknik ve moda alanındaki öğrenciler bu dönemi lehine kullanabilirler. Evlilik hayatınızın tadını muhteşem bir şekilde çıkarabilirsiniz.

15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 15 Temmuz - 21 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları Bu hafta sizin için uygun bir hafta olabilir. Bu haftanın ilk iki günü boyunca endişeli ve stresli hissedebilirsiniz, ancak bundan sonra başka önemli komplikasyon yaşanmayabilir. Bu hafta boyunca bazı küçük mevsimsel hastalıkların olasılığı vardır. Yanlış anlamadan kaçınmak için aile üyelerinizle olan ilişkinize iyi bakmanız önerilir. Mali konularda, bu hafta sizin için ortalama bir hafta olabilir. Bu süre zarfında kâr marjınız ortalamada olacaktır. Çalışanlar bu hafta boyunca iş yükünü hissedebilir ve bunun sonucunda yorulmaya başlayabilirler. Ayrıca işiniz için bu hafta boyunca kendinizi durgun hissedebilirsiniz. Seyahat, telekom, komisyon veya ulaştırma işiniz varsa, kayıplardan kaçınmak için dikkatli olmanız gerekebilir. Bu hafta borsaya düşkün olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Bu haftanın son günü size yardımcı olabilir. İlişkiniz ve evlilik yaşamınız bu hafta boyunca size karışık sonuçlar verecektir.