Anasayfa /  Yaşam

Bu sefer kadının erkeğe şiddeti! Eski eşini kızgın yağla yakıp, başına satırla vurarak...!

Bu sefer kadının erkeğe şiddeti haber oldu! Adana’da bu kez kadın cinneti... Emine Sayar, bir süre önce boşandığı ancak beraber yaşadığı eski eşinin üzerine uyurken kızgın yağ döküp, başına satırla vurarak yaraladı. Tuvalete kaçan eski eş canını zor kurtardı

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2017 04:57

Adana'da 40 yaşındaki Emine Sayar bir süre önce boşandığı ancak beraber yaşadığı eski eşinin üzerine uyurken kızgın yağdöküp, başına satırla vurdu. Ağır yaralanan talihsiz adam hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan kadın yakalandı.

Olay Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi Yıldız Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre iki çocuk annesi Emine Sayar, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Ayhan Akdemir'den (42) bir süre önce boşandı. Ancak çift daha sonra birlikte yaşamaya başladı. İkili arasında dün sabah tartışma çıktı. Daha sonra Emine Sayar, Ayhan Akdemir'in üzerine, uyuduğu sırada kızgın yağ döktü. Sayar, yağ döktükten sonra eski eşinin başına satırla birkaç kez vurdu. Başından yaralanan Aydemir, kaçarak kendini tuvalete kilitledi.



GÖRENLER AĞLADI

Emine Sayar olay yerinden kaçarken, talihsiz adam tuvaletten çıkıp polisi ve sağlık ekibini aradı. Sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Akdemir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Emine Sayar, Yeşilbulvar üzerinde bulunan bir yakınının evinde yakalandı. Ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Aydemir'i gören bazı hasta yakınları gözyaşlarını tutamadı. Hayati tehlikesi bulunan Aydemir, yoğun bakıma alındı.





'CEP TELEFONUMU 

KARIŞTIRDI SİNİRLENDİM'

Emine Sayar'ın ifadesinde, "Sabah evde otururken Ayhan, cep telefonumu karıştırdı. Buna kızıp, elinden aldım. O da yatak odasına gidip, uyudu. Çok sinirlendiğim için öfkemi kontrol edemedim. Ocaktaki kızgın yağı alıp, başına döktüm. Canı yanınca, bana saldırdı, bıçağı kırıldı. Kendimi savunmak için tezgahta duran satırı aldım Üzerime gelince, başına satırla vurup, evden kaçtım" dediği öğrenildi.


Yorumlar