Anasayfa /  Foto Galeri

Beyonce'u şoke edecek itiraf!

Beyonce'u şoke edecek itiraf! - Sayfa 1

Son albümü “4:44” ile 60. Grammy Ödülleri’nde sekiz dalda aday olan ünlü rapçi Jay Z, eşi Beyonce’u aldattığını itiraf etti. 47 yaşındaki müzisyen, New York Times’tan Dean Baquet ile bir röportaj gerçekleştirdi. Jay Z, eşini dokuz yıldır aldattığını söyleyerek, boşanabileceklerini ifade etti. Rapçi, eşine olan sadakatsizliğinin geçmişinde aldığı yaralardan dolayı meydana geldiğini belirtti. Bu yara izlerinin onu, daha önce Lemonade isimli şarkısında aldatıldığını ifade eden Beyonce’den uzaklaştırdığını aktardı. Jay Z'nin aldatma itirafı dünya basınında geniş yer buldu. Magazin manşetlerini süsleyen itiraf sözleri sonrası Beyonce'nin tavrı merak ediliyor.

Beyonce'u şoke edecek itiraf! - Sayfa 2

47 yaşındaki müzisyen, New York Times’tan Dean Baquet ile bir röportaj gerçekleştirdi. Jay Z, eşini dokuz yıldır aldattığını söyleyerek, boşanabileceklerini ifade etti. Rapçi, eşine olan sadakatsizliğinin geçmişinde aldığı yaralardan dolayı meydana geldiğini belirtti.

Beyonce'u şoke edecek itiraf! - Sayfa 3

Bu yara izlerinin onu, daha önce Lemonade isimli şarkısında aldatıldığını ifade eden Beyonce’den uzaklaştırdığını aktardı.

Beyonce'u şoke edecek itiraf! - Sayfa 4

Jay Z, “Hayatta kalma moduna girdiğinizde ne yaparsınız? Bütün duygularınızı kapatırsınız. Kadınlara karşı bile... Duygusal olarak kapandığınızdan birine bağlanmanız da mümkün olmaz. Benim açımdan bu çok derin bir süreç... Ve sonra her şey bundan sonra meydana gelmeye başlar: sadakatsizlik.” dedi.