Anasayfa /  Eğitim

Ankara'da 26 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? SON DAKİKA kar tatili

Ankara'yı etkisi altına alan kar yağışı sonrası binlerce öğrenci "Ankara'da yarın okullar tatil mi" sorusunu soruyor. Peki 26 Aralık 2018 Ankara'da okullar tatil olacak mı? İşte son bilgiler ve valilik açıklaması.

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 17:36

Ankara'da 26 Aralık Çarşamba okullar tatil mi sorusunun yanıtını bu haberde bulabilirsiniz. Binlerce öğrenci "Ankara'da yarın okullar tatil mi" sorusunu soruyor. Peki 26 Aralık 2018 Ankara'da okullar tatil olacak mı? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporunu vatandaşlarla paylaşan Ankara Valiliği, don ve buzlanma uyarısı yaptı. Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarının ardından ilde yaşayan öğrenciler ve veliler Ankara'da okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor.

Son günlerde başlayan yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası ülkede yaşamı zaman zaman olumsuz etkiliyor. Bu olumsuzlukların başında da etkilenen eğitim hayatı geliyor. Okula gitmekte zorluk yaşayan öğrenciler için kar tatili haberleri ardı ardına geliyor. Peki, Ankara'da yarın okullar tatil mi? 26 Aralık Çarşamba Ankara'da okullara kar tatili var mı? Ankara kar tatili haberleri ile ilgili vatandaşlar aramalarını sürdürüyor.

26 Aralık hangi illerde okullar tatil? (Kar tatili) Valilikler açıkladı! - TIKLA

ANKARA'DA OKULLAR TATİL OLDU MU?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ankara Valiliğinin yaptığı açıklamanın ardından öğrenci ve öğretmenler okulların durumunu merak ediyor. Ankara Valiliği henüz kar tatili ile ilgili bir açıklama yapmış durumda değil. Ankara'da okullar tatil mi? sorusuyla ilgili bir açıklama gelirse haberimizden öğrenebilirsiniz.





ANKARA VALİLİĞİ UYARIDA BULUNDU

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan kar yağışı ve buzlanma uyarısına ilişkin vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, bugünden itibaren yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kar yağışına dönüşeceği ve yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtilerek, "Kar yağışının ardından ilimizde hava sıcaklıkları bir süre gündüz vakitleri dahil sıfır derecenin altında seyredeceğinden, kuvvetli kar yağışı ile kuvvetli buzlanma ve don olayının neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.
















Yorumlar