Anasayfa /  Eğitim

26 Aralık hangi illerde okullar tatil? (Kar tatili) Valilikler açıkladı!

Kar yağışının günden güne etkisini arttırmasıyla öğretmenler, öğrenciler ve veliler "okullar tatil olacak mı" soruları soruyor. Peki 26 Aralık hangi illerde okullar tatil edilecek. Kar tatili hangi illerde uygulanacak? İşte valiliklerden gelen açıklamalar doğrultusunda okulların tatil edilmesiyle ilgili son gelişmeler...

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 14:32

Kar yağışının günden güne etkisini arttırmasıyla öğretmenler, öğrenciler ve veliler "okullar tatil olacak mı" soruları soruyor. Peki 26 Aralık hangi illerde okullar tatil edilecek. Kar tatili hangi illerde uygulanacak? İşte valiliklerden gelen açıklamalar doğrultusunda okulların tatil edilmesiyle ilgili son gelişmeler...

Yurdumuzun yarın (26.12.2018 Perşembe) akşam saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Perşembe günü ülkenin kuzeybatı kesimlerinde, Perşembe ve Perşembe günleri ise iç ve doğu bölgelerinde hissedilir derecede (8-12 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor.

26 Aralık 2018 Perşembe günü hangi illerde okullar kar tatili yapacak

26.12.2018 Perşembe günü; Doğu Anadolu’nun ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu dışında ülke genelinde görülecek yağışların önceleri genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde gök gürültülü sağanak, zamanla Trakya, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Erzurum’da kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

26.12.2018 Perşembe günü; Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusu dışında ülke genelinde görülmesi beklenen yağışların Ülkemizin büyük bir bölümünde (Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde) kar şeklinde, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu’nun güneyinde karla karışık yağmur, Akdeniz kıyı kesimleri ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Soğuk ve yağışlı sistemin 27.12.2018 Perşembe günü doğuya doğru hareket edeceği ve Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görülecek yağışların Güneydoğu Anadolu’da yağmur, Doğu Karadeniz kıyı kesiminde karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor..

26 Aralık 2018 Perşembe hangi il ilçelerde okullar kar soğuk tatili oldu.

Bu hafta Üç büyük ilimizde beklenen hava durumları şu şekilde olacak;

Ankara’da Perşembe günü sabah saatlerinde yağmur olarak başlaması beklenilen yağışın zamanla karla karışık yağmura dönmesi ve akşam saatlerinden itibaren Perşembe günü sabah saatlerine kadar kar yağışı şeklinde devam etmesi beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalması ile birlikte gecenin en düşük sıcaklıklarının Perşembe sabahı sıfırın altında 3, Perşembe sabahı ise sıfırın altında 9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

İstanbul’da yarın akşam saatlerinden sonra başlaması beklenilen yağışın zaman zaman kuvvetlenerek yağmur şeklinde olacağı, Hava sıcaklığının azalmasıyla birlikte önce kentin yüksek kesimlerinde zamanla il genelinde karla karışık yağmur şeklinde olabileceği, Perşembe günü ise aralıklarla hafif kar yağışları görülebileceği tahmin ediliyor. Perşembe günü 14 dereceye kadar yükselecek hava sıcaklığının Perşembe ve Perşembe günleri 1-2 dereceye kadar düşeceği bekleniyor.

Balkanlar üzerinde gelen bu sistemde bu hafta İzmir’de sadece Perşembe günü yağmur ve sağanak şeklinde yağış bekleniyor. Diğer günlerde havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Ancak hava sıcaklıklarındaki düşüşler İzmir ve Kıyı Ege’de de hissedilecektir.

Bu hafta etkili olması beklenen soğuk ve yağışlı havanın neden olacağı kuvvetli meteorolojik olaylar ile ilgili yayımlanacak meteorolojik uyarıların takip edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması can ve mal emniyeti açısından önem arz etmektedir.

SAAT 19.34 – 25 Aralık 2018 Perşembe Kar Tatili Var mı?



rakya’da bugün(Perşembe) meydana gelen kar yağışlarının ardından, hava sıcaklıklarının üç gün boyunca gece ve sabah saatlerinde 0 (sıfır) derecenin altına düşmesi beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olunmalıdır.

SAAT 19.21 – Bu akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’de görülecek olan yağmur ve sağanak, 1000 m üzeri rakımlı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışların, gece ve yarın (25 Aralık 2018 Perşembe) sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı ilçelerinde (Hopa, Arhavi) kuvvetli (51-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek su baskını, ani sel ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir. 25 Aralık 2018 Perşembe Kar Tatili Var mı?

SAAT 18.24 – 25 Aralık 2018 Perşembe Maraş’ta okullar tatil mi?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Valilikten henüz yarın için bir karar çıkmış değil..

25 Aralık 2018 Perşembe Okulları Kar Tatili Olan İl ve İlçeler (Son Dakika Tatil Haberi) burada sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. En son kar ve şiddetli fırtına beklenen merkezlerin kar tatil haberlerini sizlere dakika dakika yazacağız. 25 Aralık 2018 Perşembe Okulları Kar Tatili Olan İl ve İlçeler (Son Dakika Tatil Haberi) buradan duyurulacaktır..

BURADAN AŞAĞISI ÖNCEKİ GÜNLERE AİTTİR:

25 Aralık 2018 Perşembe İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL OLDU MU?

Bugün akşam saatlerinde başlayacak olan kar yağışı nedeniyle öğrenci ve öğretmenler okulların durumunu merak ediyor. İstanbul Valiliği henüz kar tatili ile ilgili bir açıklama yapmış durumda değil. İstanbul’da okulların tatil olması durumunda haberimiz güncellenecektir.

25 Aralık 2018 Perşembe GELİBOLU VE BİGA’DA OKULLAR TATİL!

Çanakkale’nin Gelibolu ve Biga ilçelerinde 25 Aralıkta kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Edinilen bilgiye göre, etkili olan kar yağışı nedeniyle Gelibolu ve Biga İlçe Merkez ve köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süre ile eğitime ara verildi.

25 Aralık 2018 Perşembe TEKİRDAĞ’DA EĞİTİME KAR ENGELİ!

Tekirdağ’da yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi. Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle, tüm ilçelerimizde 25 Aralık 2018 Perşembe öğleden sonra ve 25 Aralık 2018 Perşembe günü olmak üzere (1.5 gün) tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmiştir.



 EDİRNE’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Edirne’nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Keşan Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “19.12.2018 25 Aralık 2018 Perşembe günü Keşan ilçemizde merkez ve köy okullarımız 1 gün süreyle kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tatil edilmiştir” denildi. Keşan’da taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Edirne’nin Keşan ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından buzlanma tehlikesi nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Saat 23.36 Edirne’nin Keşan ilçesinde okullar 25 Aralık 2018 Perşembe tatil, olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, akşam saatlerinde etkili olan kar nedeniyle taşıma yoluyla okullarına giden öğrenciler için 25 Aralık 2018 Perşembe gününün tatil edildiği belirtildi.

 Saat 23.34 Kırıklareli İl genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. 25 Aralık 2018 Perşembe okullar tatil..

Saat 21.27 Kırklareli’nde Eğitime Kar Engeli.. 25 Aralık okullar tatil.. Kırklareli’nde olumsuz hava şartları nedeniyle Lüleburgaz, Babaeski ve Demirköy ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Saat 20.37 – İstanbul’da etkili olan kar yağışı Silivri’yi beyaza bürüdü, kartpostallık görüntüler oluştu. 25 Aralık İstanbulda okullar tatil olacakmı? Arnavutköy ve İstanbul Havalimanı çevresinde de kar yağışı etkili oluyor. Dün akşam saatlerinde başlayan, gece boyunca da devam yağmur sabah saatlerinde daha da yoğunlaştı. Yağış, Arnavutköy ve İstanbul Havalimanı çevresinde havanın soğumasıyla yerini kara bıraktı.

Saat 00.07 –  Edirne’nin İpsala ilçesinde 25 Aralık günü Okullar tatil edildi; olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. İpsala Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, hıfzısıhha kurulu kararıyla şehir merkezi ve bağlı köy okullarının kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 25 Aralık 2018 Perşembe günü tatil edildiği, ayrıca hamile ve engelli kamu personelinin idari izinli sayılacağı bildirildi.

Saat 23.43 –  İstanbul Silivri’de fırtına ve yağmur: fırtına bazı evlerin çatılarını uçurdu. İlçede öğle saatlerinde başlayan fırtına akşam saatlerinde de etkisini sürdürdü. Fırtına nedeniyle Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde 5 katlı binanın çatısı yola uçtu. Ancak 25 Aralık 2018 Perşembe İstanbul’da tatil beklenmiyor.



Saat 23.08 –  25 Aralık 2018 Perşembe Okullar Tatil mi? ÇANAKKALE’nin, Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ve Bozcaada’ya 25 Aralık 2018 Perşembe günü yapılması planlanan feribot seferleri poyraz fırtınası nedeniyle iptal edildi. Okulların tatil edilmesi hakkında bir gelişme yok henüz..

Saat 21.47 – KEŞAN’DA OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ.. Edirne’nin Keşan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. 19 ARALIK 25 Aralık 2018 Perşembe Edirnenin Keşan ilçesinde okullar kar tatili. ‘Keşan Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “19.12.2018 25 Aralık 2018 Perşembe günü Keşan ilçemizde merkez ve köy okullarımız 1 gün süreyle kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla tatil edilmiştir” denildi.

Saat 20.31 – 25 Aralık 2018 Perşembe Bursa’da okullar tatil mi? Bursa’da yoğun tipi ve rüzgar ulaşımı olumsuz etkiliyor. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Hava koşulları 25 Aralık 2018 Perşembe daha da olumsuz olacak, batıdan gelen yoğun kar ve tipi Bursa’yı da etkileyecek. Öğrencilerin tatil beklentisi Bursa’da da başladı..

Saat 20.06 – 25 Aralık 2018 Perşembe Kırklareli okullara kar tatili var mı? Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Kırklareli 25 Aralık Okullar tatil olacak mı sorusu merak edilirken bölgede etkili olan sağanak yerini Demirköy, Kofçaz ile Bulgaristan’a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı’nda kar ve yer yer tipiye bıraktı.

Saat 19.46 – 25 Aralık 2018 Perşembe Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da kar yağışı beklendiği bildirmişti. Valilik makamlarının 25 Aralık 2018 25 Aralık 2018 Perşembe günü okulların tatil edilmesine dair açıklama yapıp yapmayacağı bekleniyor. 

Saat 18.42 – 25 Aralık 2018 Perşembe günü Edirne’de  okullar tatil mi? Edirne’de beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı. 25 Aralık 2018 Perşembe günü kar tatil haberlerini valilik makamları veriyor. 

25 Aralık 2018 Perşembe Okulları Tatil Olan İl ve İlçeler (Son Dakika) haberlerini buradan üst tarafta vereceğiz. Buradan aşağısı önceki günlerdeki tatil haberlerine ait gelişmeler ve resimlerdir. 25 Aralık 2018 Perşembe Okulları Tatil Olan İl ve İlçeler (Son Dakika Tatil Haberi) üst taraftadır..

Saat 20:19 – 25 Aralık 2018 Perşembe Antalya ve Muğla’da Şiddetli Yağış Uyarısı: 18.12.2018 25 Aralık 2018 Perşembe günü Antalya il genelinde ve 18.12.2018 25 Aralık 2018 Perşembe günü Muğla il genelinde görülecek olan sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak gece saatlerine kadar aralıklarla çok kuvvetli (51-75 mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Not: 25 Aralık 2018 Perşembe günü Antalya ve Muğla‘da Şiddetli Yağış dolayısı ile okullar tatil olur mu bilemiyoruz, valiler çok sıcak bakmıyor tatil olayına.. İşte Meteorolojinin uyarıları:

 25 Aralık 2018 Perşembe Okulları Kar Soğuk Yağış Tatili Olan İl ve İlçeler (Son Dakika) haberlerini yeni tüm gelişmeleri buradan sizlere duyuracağız. Kaymakamlık ve Valilik makamlarının vereceği Kar Soğuk Yağış Tatili okula giden öğrencileri çok sevindiriyor. 25 Aralık 2018 Perşembe Okulları Kar Soğuk Yağış Tatili Olan İl ve İlçeleri buradan sizlere anında duyuracağız.

Saat 06:17: Antalya Valiliğinden 25 Aralık-2018 25 Aralık 2018 Perşembe günü okulların tatil edilmesine dair açıklama bekleniyor :

Saat 00:10 :  Antalya’da 19 Saattir Devam Eden Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkilemesine rağmen Valilik 25 Aralık 2018 Perşembe günü için okulları tatil etmedi henüz. Antalya’da 19 saattir devam eden kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkilerken yarın da devam edeceği öğrenildi. Konyaaltı ilçesine bağlı Hisarçandır Mahallesi’ndeki dağlık alanda mahsur kalan ikinci doktora da ulaşıldı, Etkili olan yağış nedeniyle Kemer ilçesine son 19 saatte metrekareye 460 kilogram yağış düştü.  Kumluca’da Elektrik kesintisi yaşanırken Antalya kent merkezinde de sabah saatlerinde başlayan yağışlar etkisini sürdürüyor.

Saat 22:46:  DOĞU’DA KAR ETKİLİ OLACAK: 25 Aralık 2018 Perşembe günü yağışların, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Hakkari ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, Hakkari çevrelerinde ise yoğun kar şeklinde olacağı öngörülüyor. ANTALYA AYDIN MUĞLA: Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yağışlar gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde olması beklenirken sel baskınlarına karşı uyarılar verildi. 25 Aralık 2018 Perşembe Antalya için (yıldırım, ani sel, su baskını, deniz üzerinde hortum oluşma riski) olduğu açıklandı..

Saat 22:27: Antalya Valiliğinde açıklama:  Valiliğimizin twitter hesabı üzerinden montaj yapılarak yarın okulların tatil olduğunu belirten ve sosyal medyada yayılan ekran görüntüsü asılsızdır, itibar edilmemelidir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi dersler dileriz. Yani şimdilik tatil haberi yok, ama ilerleyen saatlerde olur mu bilmiyoruz. İşte o asılsız resim:

Bu günden itibaren artık kar haberleri sitemizden sorulur arkadaşlar. 25 Aralık 2018 kar tatili Tüm tatil haberlerini sizlerle paylaşacağız. Bütün kış sitemize bekleriz.. Şimdilik bir tatil haberi yok.. Sizlerde bulunduğunuz yere kar yağdı mı hava nasıl kaç derece yorum olarak yazabilirsiniz.

25 Aralık 2018 Kar Tatili Olan İl ve İlçeler Var mı?

25 Aralık 2018 Perşembe günü Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce’de çok kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi meteorolojiden.. Son hava durumu tahmininde 25 Aralık 2018 de kar yağışının iç Anadoluda bir çok ilde etkili olacağı vurgulandı. Buna göre kar yağışının Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Yozgat il merkezlerinde 2 ila 5 cm, yüksek kesimlerinde 5 ila 20 cm örtü yapması bekleniyor. Peki tatil var mı? 

 25 Aralık 2018 günü başta İstanbul Kocaeli Bolu Düzce olmak üzere Doğuya doğru bir çok yerde kar etkisini gösterecek. Tatil haberlerini valilikler veriyor. Her hangi bir açıklama olduğun da hemen buradan duyuracağız..

Düzce’de 25 Aralık 2018 okullar tatil mi?

SAAT 21:05:SON BİLGİ: Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Aralık 2018 Perşembe Kar Tatili ihtimalinin olup olmadığını aşağıdaki haritayı yayınlayıp İl ve İlçeleri don ve sis konusunda uyardı. Tatil yapılacak iller yağıştan dolayı değil yol kapanması ve aşırı soğuktan dolayı olabilir..

25 Aralık İstanbul Kar Tatili olacak mı?

25 Aralık 2018 Ankara Kocaeli Sakarya Kar Tatili var mı?

KUVVETLİ KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR YAĞIŞI UYARISI

Türkiye’nin doğu kesimlerinde görülecek yağışların Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane’de kuvvetli kar, Bingöl, Bitlis, Muş, Erzincan’ın ve Tunceli’nin doğusunda kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, Antalya’nın doğusunun iç kesimleri ile 1500 m ve üzeri rakımlı yerlerde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara (buzlanma, ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ YAĞMUR VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; İstanbul, Antalya, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in kıyı kesimleri, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Batman, Siirt, Şanlıurfa’nın ve Elazığ’ın doğusunda kuvvetli yağmur ve sağanak (30-60 Kg/m2) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara (ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


Yorumlar