Anasayfa /  Ekonomi

5 Ağustos güncel zamlı sigara fiyatları listesi: En ucuz sigara hangisi? İşte, tüm firmaların zamlı sigara fiyatları!

Güncel zamlı sigara fiyatları ne kadar? 5 Ağustos sigara fiyatları listesi dağıtıcılara ulaştırıldı ve en ucuz sigara hangisi belli oldu. Firmaların zamlı sigara fiyatları belli oldu. Ortaya çıkan son zamlı liste JTI'den geldi.sigara fiyatları listesi.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2019 14:43

Güncel zamlı sigara fiyatları ne kadar? 5 Ağustos sigara fiyatları listesi dağıtıcılara ulaştırıldı ve en ucuz sigara hangisi belli oldu. Firmaların zamlı sigara fiyatları belli oldu. Ortaya çıkan son zamlı liste JTI'den geldi. British American Tobacco ve Philip Morris'ten sonra JTI markası da zamlı fiyatlarını yayınladı. İşte, 5 Ağustos güncel zamlı sigara fiyatları listesi! Peki, en ucuz sigara hangisi? Sigaradaki zammın en büyük sebeplerinden birisi ise ÖTV fiyatlarında yaşanan artış oldu. Bu nedenle güncel yeni zamlı sigara fiyatları merak ediliyor. İşte, en ucuz sigara hangisi sorusunun yanıtı!

Sigara fiyatları ne kadar oldu? Yeni sigara fiyat listesi 4 Ağustos günü vatandaşlar tarafından araştırılan konulardan birisi. Sigara tiryakilerine kötü haber geldi ve sigara fiyatları zamlandı. Peki, en ucuz sigara hangisi? 3 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere bazı firmalar zam yapılacağını duyurmuştu. Diğer firmalar da fiyat listesini güncelleyip sigara fiyatlarına zam yaptı. İşte, 4 Ağustos güncel sigara fiyatları! Philip Morris'in amblemini taşıyan listede, şirketin sattığı sigaraların zamlanmış fiyatları yer alıyor.

HANGİ MARKALAR ZAM YAPTI?

JTI, British American Tobacco ve Philip Morris gibi üreticiler sigara fiyatlarını güncelledi. Özellikle Kent marka sigara kullanıcıları, zam öncesi bir paket sigarayı 12 liraya alırken, zam sonrası 15 liraya alabilecek. 4 Ağustos günü yeni zamlı sigara fiyat listesine göre Philip Morris de markalarına zam yaptı.

.

Arama motorlarında sigara fiyatları konusunda araştırmalar giderek artıyor. Sigara kullanan vatandaşlar hangi sigara markalarına zam geldiğini araştırıyor. Bu nedenle Winston, Viceroy, LM, Pall Mall ve Rothmans sigara markalarına zam var mı sorusu merak ediliyor. İşte Ağustos ayı güncel sigara fiyat listesi...

HANGİ MARKALARA ZAM GELDİ?

Kent, Rothmans, Pall gibi bazı sigara markalarına yapılan zamlar 3 Ağustos'tan itibaren uygulanmaya başlandı.

Güncel zamlı sigara fiyatlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

3 Ağustos'ta zam yapılan sigara markaları ve fiyatları şu şekilde;

British American Tobacco

Kent: 15 TL

Kent D-Range: 15 TL

Kent Swicth: 16 TL

Kent N-Range: 18 TL

Rothmans: 14 TL

Viceroy: 14,50 TL

Pall Mall: 14,50 TL

Tekel 2000: 14 TL

Tekel 2001: 14 TL

Samsun: 14 TL

Samsun 216: 14 TL

Maltepe: 14 TL

SİGARA FİYATLARI

Violet Menthol – Slims: 12 TL

Winner Slims – Family: 10 TL

Winner Kısa – TF – Rouge: 9 TL

HD Blue Slims – Family: 9,50 TL

HD Katkısız Red uzun kısa: 9,50 TL

HD Blue Kısa Uzun: 9,50 TL

President Kısa uzun katkısız: 9,50 TL

President Q Size: 9 TL

Vigor Cerulean uzun kısa slim: 9,50 TL

Point Blue – Slims: 8,50 TL

Medley Kısa – Family: 8,50 TL

MMC Kısa – Family: 9,00 TL

Hazar Kısa – Family: 8,50 TL


Yorumlar