Anasayfa /  Foto Galeri

3600 ek gösterge kimi, nasıl etkileyecek? İkramiyeler ve maaşlar artacak

3600 ek göstergeye ilişkin bazı detaylar belli oldu. Kimi vatandaş, ‘ben de yararlanabilir miyim?’ diye sorarken, kimileri ‘beni nasıl etkileyecek, maaşım artacak mı?’ diye merak ediyor, kimileri de ‘3600 ek gösterge çıkarsa erken emekli olabilir miyim?’ sorusunun cevabını arıyor. İşte 3600 ek göstergeyle ilgili tüm detaylar...

3600 ek gösterge kimi, nasıl etkileyecek? İkramiyeler ve maaşlar artacak - Sayfa 1

3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen birçok soru var. Hürriyet yazarı Noyan Doğan, okuyucularından 'Ben de yararlanabilir miyim?', 'Beni nasıl etkileyecek, maaşım artacak mı?', '3600 ek gösterge çıkarsa erken emekli olabilir miyim?' gibi sorular geldiğini belirtti ve önemli detaylar aktardı.

3600 ek gösterge kimi, nasıl etkileyecek? İkramiyeler ve maaşlar artacak - Sayfa 2

Hürriyet'ten Noyan Doğan'ın ilgili yazısı şöyle; Çoğunluk okuyucular da ek göstergenin ne zaman çıkacağını soruyor. Anlaşılan o ki, 3600 ek gösterge konusunda beklentiler çok yüksek ve daha da önemlisi ek göstergenin kimi, nasıl etkileyeceği konusunda kafalar karışık.

3600 ek gösterge kimi, nasıl etkileyecek? İkramiyeler ve maaşlar artacak - Sayfa 3

Öncelikle şunu belirteyim, 3600 ek gösterge konusu gündemde, hatta bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta komisyonlarda görüşmeler başlayacak, ancak bu iş sene sonuna kadar olacak bir iş değil.

3600 ek gösterge kimi, nasıl etkileyecek? İkramiyeler ve maaşlar artacak - Sayfa 4

2022 yılının içinde, büyük ihtimalle de senenin ilk yarısına kalmadan 3600 ek gösterge sorunu çözülmüş olacak. Sorunu diyorum; çünkü hemen hemen dört yıldır 3600 ek gösterge konusu sürekli gündemdeki yerini korudu, çözümü için zaman zaman girişimlerde bulunulsa da bugüne gelindi.