Anasayfa /  Foto Galeri

10 Kasım 2021 reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Mucize Aşk, Ada Masalı…

10 Kasım 2021 televizyonlarda yayınlanan dizi, program ve filmlerin izlenme oranlarını gösteren reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam, Mucize Aşk, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Ada Masalı, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, MasterChef Türkiye ve Eski Köye Yeni Adet izleyenleriyle buluştu. Vatandaşlar, takip ettikleri yapımları izlenme oranlarını merak ediyor. Yetkili şirket TİAK, Total, AB ve 20+ABC1 olarak reyting sonuçlarını açıkladı. İşte son dakika 10 Kasım reyting sonuçları…

10 Kasım 2021 reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Mucize Aşk, Ada Masalı… - Sayfa 1

Çarşamba akşamlarına damga vuran Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri arasında yaşanan reyting yarışı, yine nefesleri kesti. Üçüncü sezonuyla da zirvede yer alan atv'nin dev bütçeli Kuruluş Osman dizisi ile Kanal D'nin ikinci sezonuyla ekrana gelen sevilen dizisi Sadakatsiz arasında kıyasıya rekabet, bu hafta da devam etti. Birçok kanalın film yayınladığı gecede iki dizi kıran kırana bir yarış gerçekleştirdi. İşte 10 Kasım Çarşamba gününün reyting sonuçları...

10 Kasım 2021 reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Mucize Aşk, Ada Masalı… - Sayfa 2

atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman, dün akşam yayınlanan 70'inci bölümüyle; Total ve 20+ABC1'de birinci olurken, AB'de ise ikinci sırada yer aldı.

10 Kasım 2021 reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Mucize Aşk, Ada Masalı… - Sayfa 3

Kuruluş Osman; Tüm Kişiler’de %10,05 izlenme oranı ve 25,50 izlenme payı, 20+ABC1’de %9,63 izlenme oranı ve %23,34 izlenme payı elde ederek çarşamba gününün en çok izlenen yapımı oldu ve tüm diziler arasında sezonun en iyi açılışını yaptı.

10 Kasım 2021 reyting sonuçları açıklandı! Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Mucize Aşk, Ada Masalı… - Sayfa 4

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, dün akşam yayınlanan 38'inci bölümüyle; AB'de birinci olurken, Total ve 20+ABC1'de ise ikinci sırada yer aldı.