Anasayfa /  Foto Galeri

1 Eylül MasterChef 43. yeni bölümde kimler eleme adayı oldu? İşte, potaya giden isimler!

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? Yeni haftada kırmızı ve mavi takımın kurulmasının ardından MasterChef'te dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Somer, Mehmet ve Danilo şefin istedikleri yemekleri en iyi şekilde hazırlayan bir takım dokunulmazlığı kazanırken, gecenin sonunda MasterChef 1. ve 2. eleme adayları belli oldu. MasterChef'in 1 Eylül akşamı yayınlanan 43. bölümünde gecenin kazananı bireysel dokunulmaz olarak eleme potasından sıyrıldı. İşte, MasterChef Türkiye eleme adayları

1 Eylül MasterChef 43. yeni bölümde kimler eleme adayı oldu? İşte, potaya giden isimler! - Sayfa 1

Bireysel dokunulmazlık oyunun ardından belli olan eleme adayları bu geceye damgasını vurdu! MasterChef'te bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray, eleme adayı olarak Özgül'ü gösterdi ve gözler takım arasında yapılacak oylamaya çevrildi. Kırmızı takımda bu akşam belirlenen eleme adayları kim oldu? 1 Eylül MasterChef'te eleme potasına kimler girdi? Şeflerin bu akşam en beğendiği tabak kimin oldu? MasterChef 2020'nin 43. yeni bölümünde neler yaşandı? 

1 Eylül MasterChef 43. yeni bölümde kimler eleme adayı oldu? İşte, potaya giden isimler! - Sayfa 2

MasterChef2020’nin en önemli oyunlarından biri olan ve yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık mücadelesinde heyecan doruktaydı. Meksika lezzetlerinin ön plana çıktığı ve yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışta dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan iki yarışmacı ise eleme potasına girdi.

1 Eylül MasterChef 43. yeni bölümde kimler eleme adayı oldu? İşte, potaya giden isimler! - Sayfa 3

MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?
MasterChef'in son bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları Meksika Mutfağı’ndan esintilerini yapmak için karşı karşıya geldi.

1 Eylül MasterChef 43. yeni bölümde kimler eleme adayı oldu? İşte, potaya giden isimler! - Sayfa 4

Şefler dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Tortilla çorbası, sucuklu karides taco, tamale, etli fasülyeli enchilada, börülceli mole (domates alçalı sos eşliğinde), arroz con leche, guacamole sos yapmasını istedi.