Anasayfa /  Foto Galeri

Bu burçlar dikkat! İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık

Astrolojinin bir alt dalı olarak adlandırılan medikal astrolojiye göre bazı burçlar bazı hastalıklara yakalanmaya daha yatkın oluyor, bazıları ise güçlü bir bağışıklık sistemi ile hastalıklara direnç göstermek konusunda daha sağlıklı oluyorlar. İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık...

Bu burçlar dikkat! İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık - Sayfa 1

Burçlar sağlığımızı bile etkileyebiliyor. Astrolojinin bir alt dalı olarak adlandırılan medikal astrolojiye göre bazı burçlar bazı hastalıklara yakalanmaya daha yatkın oluyor, bazıları ise güçlü bir bağışıklık sistemi ile hastalıklara direnç göstermek konusunda daha sağlıklı oluyorlar.

Bu burçlar dikkat! İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık - Sayfa 2

Bu nedenle doğum haritanızı hesaplarken doğum bilgilerinizi ve özellikle doğum saatinizi doğru bildiğinizden emin olmalısınız. Böylece medikal astrolojide mühim olan kişinin genetik rahatsızlıklarını, bağışıklık sisteminin sağlığı, yaşam ve beslenme şekli gibi birçok konu aydınlatılabilir. Sağlığınız hakkında doğum haritanızdan doğru okumalar yapabilmek ve olası rahatsızlıklarınızı öğrenebilmek için  6. ev, 6.ev yöneticisi, aldığı açıları ve dönem transitlerini görebiliyor olmanız gerekmektedir.

Bu burçlar dikkat! İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık - Sayfa 3

KOÇ BURCU

Koç burcu, baş, beyin ve yüzle ilişkilendirilir. Enerji olarak ise baş bölgesinde bulunan üçüncü göz ve taç çakrası olan Mars gezegeni tarafından yönetilmektedir.

Bu nedenle koç burcu, baş ağrısı ve hatta migrene ve felce yol açabilecek zihinsel strese sahip olma eğilimindedir. Aynı zamanda aşırı strese maruz kaldıklarından saç dökülmesi problemi de yaşayabilirler.

Bu burçlar dikkat! İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık - Sayfa 4

BOĞA BURCU

Boğa burçları ise boyun, kulaklar ve boğaz ile yakından ilişkilendirilir. Enerjisini ise boğaz çakrasından almaktadır.

Boğaz bölgesi dendiğinde akla ilk olarak tiroit bezi ya da KBB ile ilgili sorunlar akla gelmektedir. Bu nedenle boğa burçları soğuk algınlığı, boğaz ve kulak ağrısı gibi sorunları çok sık yaşayabilirler. Tiroid ile olan yakın ilişkisinden dolayı da boğa burçları çok hızlı kilo alıp çok hızlı verebilir.