Anasayfa /  Foto Galeri

Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar...

Burçlar günlük hayata yön veriyor. Aşk, iş, kariyer, sağlık gibi konularda bize yol gösteren astroloji cinsel hayatı da derinden etkiliyor. Kimi burçlar cinsellikte zevkine düşkünken kimi burçlar için cinsellik ikinci planda kalıyor. İşte aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar...

Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... - Sayfa 1

1- Akrep burcu

Hassas ve sadık olmasıyla tanınan Akrep burçları, sevdiği zaman tam sevenlerden. Sadakat konusunda en güvenilir burç olan Akrep, aşkın her halini yaşamak ister. 

Yatakta son derece tutkulu ve yeni şeyler denemeye açıktırlar. Cinsellikte sorun olması ise Akrepleri depresyona sokabilir.

Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... - Sayfa 2

2- Aslan Burcu

Aslan burcu egoist kişiliğiyle bilinir. Cinsellikte de farklılık ve fantezilerden hoşlanır. İlişkilerde genellikle baskın olmayı isteyen Aslan burçları istediklerini ve rahatsız olduklarını partnerlerine direkt olarak söyler. 

Yatakta bazen sadece kendilerine odaklanabilirler. Odağının yönünü değiştirmek de partnerine düşer.

Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... - Sayfa 3

3- Kova Burcu

Kova burcunun en belirgin özelliği özgürlüğe olan düşkünlüğüdür. Cinsellikte de özgür olmayı severler ve plansız gelişen ilişkiler onlar için en güzelidir.  Partneriyle duygusal olduğu kadar sosyal olarak da birliktelik ister. Birinin peşinden koşmaktansa onun gelmesini beklerler.

Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... - Sayfa 4

4- Terazi Burcu

Adalete olan inancıyla bilinen Terazi burcu bu yönünü yatakta da arar. Kendisi kadar partnerinin zevklerini de düşünür. Teraziler için romantizm ve mekan oldukça önemlidir. Kısacası Teraziye neyi verirseniz karşılığında onu alırsınız.