Anasayfa /  Ekonomi

Yerli otomobilin tanıtımı için tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret görüşmelerine ilişkin ''Geldikleri noktayı görelim inşallah jestimizi yaparız'' dedi. Yerli otomobil için tarih de veren Erdoğan, otomobili 27 Aralık Cuma günü Kocaeli Gebze'de tanıtmayı düşündüklerini söyledi.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2019 14:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya dönüşünde gazetecilerle gerçekleştirdiği söyleşide gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin yerli otomobilin tanıtım tarihiyle ilgili sorduğu soruya, "Ön gösterimi 27 Aralık Cuma günü Gebze'de düşünüyoruz. Hayırlısı bakalım" şeklinde yanıtladı.

YERLİ OTOMOBİLİN İLK GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yerli otomobilin ilk görüntülerine yer verdi.

Bakan Varank'ın paylaşımında yer verdiği fotoğraflar şu şekilde:

 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KULLANACAK
Yerli otomobilin Türkiye'nin beğenisine sunulmasına sayılı günler kaldı. TOGG, yerli aracın yürüyen prototipini 27 Aralık'ta düzenlenecek bir toplantıda gösterecek. Tanıtım toplantısına yerli otomobilin fikir babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması ve prototip modeli kullanması bekleniyor.

 

Yorumlar