Anasayfa /  Dünya

Yemek yiyerek fenomen oldu!

İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki genç kadın yemek yiyerek sosyal medyada ünlü oldu.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2019 11:00

Adı Charna Rowley. 22 yaşındaki genç kadın, bir firmada tam zamanlı yöneticiydi. 

Ancak hayali yemek yiyerek sosyal medyada üne kavuşmaktı.Bu hayalini gerçekleştirmek için tam zamanlı işinden ayrıldı ve yemek yediği videolar çekip YouTube'da yayınlamaya başladı. 

22 yaşındaki Charna, bir oturuşta birkaç porsiyon Çin yemeği, fast food zincilerine ait restoranlardan aldığı devasa menüler ve büyük boy pizzalar yiyor.İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan genç kadın, bir oturuşta en az 5 bin 500 kalori tüketiyor.

Yemek yerken çekilmiş videolarını paylaştığı YouTube kanalını takip eden binlerce abonesi var.En az 40 bin kişi, Charna'nın yemek yediği videoları izliyor.

Hayatını bu şekilde kazanmak isteyen genç kadın, video çekmeye daha fazla zaman ayırabilmek için tam zamanlı işinden istifa etti.

Charna'nın amacı ise, bir oturuşta 10 bin kalori yiyebilmek.

Charna, "Dişimde bir şeyler kalabilir, yemek yerken komik gözükebilirim, insanlar ne kadar şişman olduğumu da söyleyebilir ama umrumda değil, işimi seviyorum" diyor.

"Haftada dört gün spor salonunua gidip egzersiz yapıyorum. Son derece aktifim. Hatta beni eleştirenlerden çok daha hareketli olduğuma eminim."

Annesinin bu işi öncelikle bir hobi olarak gördüğünü söyleyen Charna, annesinin şimdilerde bu iş için ne kadar tutkulu olduğunu sördüğünü ve kendisine destek olduğunu söylediğini anlatıyor.

Her hafta iki buçuk saat uzunluğunda videolar çeken ve bunları Charnation adını verdiği YouTube kanalında paylaşan Charna, bu iş için toplam 7 bin 500 lira harcadı.

 

Yorumlar