Anasayfa /  Güncel

Vali'den temaslı uyarısı! Bu çok tehlikeli bir durum

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, temaslıların eksik söylenmesi durumunda koronavirüs vaka sayılarının artacağını söyleyerek, "Enfekte olan vatandaşlardan aldığımız temaslı sayısı 2,5'lara düştü. Bakın bu çok tehlikeli bir durum" dedi.

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2020 14:50

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, temaslıların eksik söylenmesi durumunda koronavirüs vaka sayılarının artacağını söyleyerek, "Enfekte olan vatandaşlardan aldığımız temaslı sayısı 2,5'lara düştü. Bakın bu çok tehlikeli bir durum" dedi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda kentte pazaryerlerinde yapılan koronavirüs denetimlerine katıldı. 

Pazar yerindeki vatandaşlar maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarıldı. 

Vali Şehmus Günaydın, denetimlerin devam ettiğini belirterek, "Kayserili vatandaşlarımız kurallara uyulması noktasında büyük gayret gösteriyorlar. Geçen gün vilayetime başka şehirden gelen arkadaşımın bana söylediği şey 'evet ben Kayseri’yi dolaştım, kendi ilimle karşılaştırdığım zaman Kayseri’de maske takma oranının çok yüksek olduğunu gördüm' dedi. Bu da bizi memnun ediyor" dedi.

 

Yorumlar