Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Vakıf Katılım Bankası Personel Alım İlanları Yayımlandı!

Vakıf Katılım Bankası Personel Alım İlanları Yayımlandı! Vakıf Katılım Bankası tarafından Türkiye geneli personel alım ilanı yayımlandı. Kurumsal bankacılık hedefi olan herkes bankanın güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirler. Vakıf Katılım Bankası Personel Alım İlanları ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2019 05:10

Vakıf Katılım Bankası Personel Alım İlanları Yayımlandı!

Vakıf Katılım Bankası tarafından Türkiye geneli personel alım ilanı yayımlandı. Kurumsal bankacılık hedefi olan herkes bankanın güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirler. Vakıf Katılım Bankası Personel Alım İlanları ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde

Türkiye’nin en köklü kamu bankaları arasında yer alan Vakıf Katılım Bankası farklı pozisyonlarda personel istihdamı gerçekleştirecektir. Vakıfbank bünyesinde kurulan Vakıf Katılım Bankası; deneyimli/deneyimsiz olmak üzere çok sayıda personel alacaktır.

Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Türkiye geneli yüzlerce şube ve binlerce çalışanı ile bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Vakıfbank bünyesinde hizmet veren Vakıf Katılım Bankası Türkiye’deki sayılı katılım bankaları arasında yer almaktadır. Kurumsal bankacılık hedefi olan herkes bankanın güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirler.

Vakıf Katılım Bankası personel alımı yapılacak kadrolar ve iller;




Gişe Yetkilisi – (Konya)


Ticari Pazarlama Portföy Yönetisicisi – (İstanbul)


Genel Başvuru – (Türkiye Geneli)


Gişe Yetkili Yardımcısı – (İstanbul)


Perakende Pazarlama Portföy Yöneticisi – (İstanbul)


Operasyon Yetkili Yardımcısı – (İstanbul)


Proje Yöneticisi – (İstanbul)


Kıdemli Proje Yardımcısı (BT – PMO) – (İstanbul)


Perakende Pazarlama Yetkilisi – (Hatay/Antakya Şubeleri)


Dijital Bankacılık ve Kullanıcı Deneyimi Yetkilisi – (İstanbul)


Şube Perakende Pazarlama Yetkilisi – (Osmaniye)


Ar – Ge Mühendisi – (İstanbul)


Kredi Risk Modelleme Yetkilisi – (İstanbul)


Şube Ticari Pazarlama Yetkilisi – (Mersin)


Perakende Pazarlama Yetkilisi – (İstanbul şubeleri)


Ticari Pazarlama Yetkilisi – (Konya – Antalya – Adana - Bursa)




Olarak belirlenmiştir. Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan güncel personel ilanlarına başvuru yapacak adayların söz konusu ilanda yer alan şartları taşımaları gerekmektedir.

Farklı illerde ve pozisyonlarda yapılacak personel istihdamına ilişkin ilan detaylarına ve başvuru sayfası için TIKLAYIN

Genel Başvuru Şartları





Vakıf Katılım Bankası tarafından yıl içinde birçok farklı şube ve kadro için personel istihdamı gerçekleştirilmektedir. Vakıf Katılım açık pozisyonların yanı sıra, genel başvuru ilanlarına adayların taleplerini iletmeleri mümkündür. Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan genel başvuru kategorisinde yer alan ilanlar için adaylarda aranacak temel şartlar arasında;




Örgün öğretim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak


Katılım bankacılığı alanında deneyim sahibi


İletişim yetenekleri güçlü


Analitik düşünebilen


Erkek adaylar için 30, kadınlar için 28 yaşından büyük olmamak (deneyimsiz kadrolar için)




Yer almaktadır. Vakıf Katılım Bankası genel başvuru iş ilanına göre bankacılık alanında deneyimsiz adaylar bankanın ihtiyaç durumuna göre istihdam edileceklerdir. Tecrübesiz kişilerin başvurularını olumlu olarak değerlendirilmesinin ardından mülakat için ilgili birimlere çağrılması hedeflenmektedir.

Vakıf Katılım Bankası genel başvuru şartlarını taşıyan kişiler mülakat sonuçlarına göre ilgili pozisyonlarda istihdam edileceklerdir. Çeşitli pozisyonlar için vakıf Katılım Bankası tarafından kurum içi sınav ve mülakat yapılacaktır. Bu sınavlardan başarılı olan adaylar başvurulan kadrolarda göreve başlayabilirler.

Başvuru Yöntemleri

Vakıf Katılım Bankası bünyesinde istihdam edilecek adaylar gerekli şartları taşımaları halinde ilgili pozisyonlarda istihdam edileceklerdir. Buna göre adayların yayımlanan güncel iş ilanlarına Vakıf Katılım Bankası iş ilanları sayfası üzerinden başvuru yapmaları mümkündür. Bunun yanı sıra birçok farklı kadro için bankanın insan kaynakları birimleri ile iletişime geçmeniz mümkündür.

Vakıf Katılım Bankası personel alım ilanları arasında yer alan genel başvuru kategorisine adayların her dönemde başvuru yapmaları mümkündür. Son başvuru tarihleri sadece bazı kadrolar için belirlenmiştir. Vakıf Katılım Bankası A.Ş. tarafından yayımlanan güncel personel ilanlarına başvuru yapmadan önce ilanda yer alan şartları incelemeniz tavsiye edilmektedir. Söz konusu ilanlar için başvuru şartlarını taşımayan adaylar kabul edilmeyecekleridir.

Vakıf Katılım Bankası Personel Alımı Güncel İş İlanlarının detayları ve başvuru için TIKLAYIN  




Yorumlar