Anasayfa /  Magazin

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni ilişkisini böyle duyurdu

Masumlar Apartmanı dizisinden sezon finali bölümüyle ayrılan Farah Zeynep Abdullah, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile birliktelik yaşadığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2021 14:46

Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah, DJ Artz lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile birliktelik yaşıyor.

31 yaşındaki Farah Zeynep Abdullah, sevgilisinin elini tuttuğu bu fotoğrafı 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, aşkını ilan etti. Takipçileri, ünlü oyuncuya, "Mutluluklar" mesajları yağdırdı.

SEVGİLİSİ YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

Abdullah, geçtiğimiz günlerde köpeklerinin kavgasını ayırırken sakatlandığını duyurmuştu. Sağ el serçeparmağı kırılan ve başparmak tırnağı çıkan Zeynep Abdullah, Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, "Eylül'le Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, başparmak tırnağım çıktı. Onu da diktiler. Olaylar olaylar..." ifadelerini kullanmıştı. Müzisyen DJ Artz, Abdullah'ı hastanede yalnız bırakmamıştı.

DJ ARTZ KİMDİR?

2 Ekim 1989'da Adana'da dünyaya gelen DJ Artz olarak tanınan Efe Çelik'in tanıdık biri olduğu ortaya çıktı. Çelik, çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye'de birçok sanatçıya katkıda bulundu.

Yorumlar