Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TÜVTÜRK En Az Lise Mezunu Personel Alımı Gerçekleştirecek

TÜVTÜRK İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu personel alımı yapıyor. TÜVTÜRK 2019 yılı personel alım ilanı olarak yayınlanmıştır. Bu ilana başvuru 23 Ocak 2019 bitimine kadar online veya şahsen devam edecektir.

Abone ol
Abone ol 07 Ocak 2019 09:59

Başvuracak adaylar için iş kurumu iş ilan numarası 00004774749 olarak ilan edilmiştir. Daimi ve tam süreli olarak 2 kişi alım gerçekleşecektir.

Genel Nitelikler; Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya dengi meslek liselerinin Makine, Motor, Otomotiv, Tesviye ve Elektrik Elektronik Bölümü Mezunu. Tercihen bu bölümlere ek olarak, Üniversite ve Meslek Yüksek Okullarının Makine, Otomotiv ve Elektrik Elektronik Bölümlerinden mezun. 

Müşteri memnuniyeti bilincine sahip. Tercihen C, D veya E sınıfı sürücü belgelerinden bir veya birkaçına sahip. Askerlik görevini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli. Sadece belirtilen bölümlerden mezun adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

İşin tanımı; Araç muayenelerini tanımlanan standartlar çerçevesinde gerçekleştirmek. Araç muayene raporunu oluşturmak ve aracın durumu ile ilgili müşteriye bilgi vermek. 

Muayene sürecinde müşteri odaklı hizmet verilmesini sağlamak. Sadece belirtilen bölümlerden mezun adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Alımı gerçekleştirecek şehir Yalova olarak açıklanmıştır.


Yorumlar