Anasayfa /  Güncel

Tilbe Saran da referandum oyunu açıkladı!

Rıdvan Dilmen'in sosyal paylaşım sitesi Twitter Üzerinden başlattığı 'Evet' kampanyası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ünlü sanatçıların ve siyasilerin de dahil olduğu 'Evet' kampanyasına en son olarak Cesur ve Güzel dizisinden tanıdığımız Cesur'un annesi Fügen'i canlandıran usta oyuncu Tilbe Saran oldu. Twitter üzerinden paylaştığı bir video ile referandumda ‘hayır’ oyu kullanacağını açıkladı

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2017 02:12

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına soyunan Dilmen, bir videoyla, “Güçlü bir Türkiye için evet, ben de varım” demiş, futbolcu Arda Turan'a “Sen de var mısın?” diyerek zincirleme bir kampanya başlatmıştı. ‘Evet' videoları kadar, sosyal medya hesaplarından referandumda ‘Hayır' oyu vereceğini açıklayan isimler de oldu.

Birçok ünlünün kullanacağı oyu açıklaması üzerine usta oyuncu Tilbe Saran da oyunu açıkladı.

Saran, ‘hayır' oyu kullanacağını şu ifadelerle açıkladı “Yeni anayasaya ‘hayır’ diyorum. Çünkü seçtiğim milletvekilleri kanalıyla yönetime katılma hakkımı tek kişiye devretmeye kim olursa olsun ‘hayır’ diyorum. Adaleti tek kişinin idaresine bırakmaya ‘hayır’ diyorum. Ülkemin güvenlik, eğitim, sağlık, politikalarını tek kişiye bırakmaya ‘hayır’ diyorum. Özgürlükler ve demokrasi için çoğulcu katılım için ‘hayır’ diyorum.”





Kaynak: Sözcü




Yorumlar