Anasayfa /  Spor /  Futbol

Spor Toto Süper Lig'de günün önemli gelişmeleri! İşte Süper Lig Gündemi...

Spor Toto Süper Lig ekipleri 2019-2020 sezonu için hazırlıklarına devam ediyor. Gelecek sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Süper Lig ekiplerinden haberleri trhaberler.com olarak sizler için derledik.

Abone ol
Abone ol 23 Ağustos 2019 09:32

Spor Toto Süper Lig ekipleri 2019-2020 sezonu için hazırlıklarına devam ediyor. Gelecek sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Süper Lig ekiplerinden haberleri trhaberler.com olarak sizler için derledik.

'YENİ SAYFA AÇACAĞIZ'

Antalya yenilgisini Beşiktaş'la telafi etmek isteyen Göztepe, İstanbul'a iddialı geldi. Cezasını tamamlayıp Beşiktaş maçında saha kenarındaki yerini alacak olan Tamer Tuna'nın, "İstanbul'da yeni sayfa açacağız. Göztepe gibi oynayalım istediğimizi alıp döneriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

AÇILIŞ PARAYLA

PFDK, 3 kulübe para cezası verdi. İlk hafta maçlardaki disiplin ihlalleri nedeniyle Denizlispor'a 115 bin, Sivas ve Kayseri'ye 24'er bin lira para cezası uygulandığı bildirildi. Sivas, Kayseri ve Ankaragücü taraftarlarının da elektronik biletleri bloke edildi.

BAŞAKŞEHİR'DE 5 EKSİK VAR

F.Bahçe'yi ağırlayacak Başakşehir, eksik futbolcularından yana sıkıntılı. Teknik Direktör Okan Buruk, sarı-lacivertliler karşısında Mahmut, İrfan Can, Epureanu ve transfer görüşmesi yapması için izin verilen Mevlüt Erdinç'in oynamayacağı, Clichy'nin durumunun ise belirsiz olduğunu söyledi.

DOUKARA'DAN 2 MİLYON

Antalya'nın Senegalli yıldız golcüsü Doukara, S.Arabistan'dan Al Ettifaq'a imza attı. 27 yaşındaki santrforun, 2 milyon euro bonservisle transfer olduğu ve kulüpteki birikmiş alacaklarını bıraktığı öğrenildi.

JAHOVIC ÇOK İDDİALI

Y.Malatya'nın Makedon golcüsü Jahovic, Trabzon'a gözdağı verdi. 5 resmi maçta 4 gol atan Jahovic, "Yeni hocamız ve sistemimizle iyi şeyler yapmak istiyoruz. Minimum 1 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

RİZESPOR'A SASSE İDDİASI

Rizespor için Brezilya'dan sürpriz bir iddia geldi. Atmaca'nın Coritiba'da oynayan Yan Medeiro Sasse'yle anlaştığı öne sürüldü. Bonservisi Coritiba'da bulunan ve geçen sezonu Vasco'da kiralık geçiren 22 yaşındaki 10 numara, burada 6 karşılaşmada forma giydi. Sasse'nin kontratı aralıkta bitiyor.

10 NUMARA FORVET GELİYOR

Portekiz gazetesi O Jogo, Alanyaspor'un Sporting Lizbon'dan 23 yaşındaki forvet Gelson Dala'yla anlaştığını yazdı. Akdeniz ekibinin, 3 milyon euro satın alma opsiyonuyla Sporting'le el sıkıştığı belirtildi. Forvet arkası ve 10 numara pozisyonlarında oynayan Angolalı futbolcu, geçen sezon 26 maçta, 7 gol, 8 asistlik bir katkı sağladı.

.


Yorumlar